Godmorgon! :)

Lyckades minsann komma upp i tid idag, vaknade pigg redan innan klockan. Inte illa! :) Så jag slog upp mina ögon redan klockan sju idag, viken i och för sig kommer innebära att jag är tröttare än tröttast på eftermiddagen men tur att man kan powernapa då, haha! :)

Dagens planer, ja möta Sandra & Saga för en sväng på stan vad jag vet än så länge.. så nån som vill hitta på nåt, hojta till! :) Ska ta och slänga i mig lite frukost, och fixa lite så jag är redo en när Sandra ringer.


Ni får ha en bra dag! Pöss ♥

Sööööndag!

Igår var en riktigt kämpig dag, bakfyllan hängde kvar i stort sett hela dagen och tro det eller ej men jag känner mig fortfarande matt i kroppen. Det kostar att ligga på topp! :)

Så igår blev det inte nån utgång, så GM fick vara.. hade inte pallat av e utgång, det fanns inte orken till. Jag umgicks med Jenny & Linda istället, nykter och städa. Jag & Jenny käkade på IP, Linda kom dit och sen åkte vi runt lite.. och hjälpte Freddy upp ur diket typ, tiden sprang iväg och jag var hemma efter tre i natt.. Lite senare än planerat. Somnade som en stock när jag la mig och sov tio timmar! :) Fint det!

Har nyss käkat lite lunch, väntar på att Sandra ska höra av sig.. så blir väl en kväll på Ringvägen antar jag! :) Inte allt för ovanligt, haha! :) En dusch på det här..


Ha en bra dag! Pöss ♥


Never give up on something you can't go a day without thinking about..


Bakfyllan från helvetet!

Efter två nyktra helger skulle det minsann festas till lite igår, inte så lite heller.. jäklar säger jag bara! Kom hem runt halv sju i morse, tröttare än tröttast eller ska man säga fullare än fullast? :) Haha! Men kvällen var riktigt lyckad, hade riktigt kul med trevligt folk och kanske lite för mycket alkohol men äsch, huvudsaken är att man hade kul! :)

Sitter här och känner mig bakfull, bakfyllan från helvetet är minsann på besök.. tror ja trillar av pinn snart! Sova några timmar till skulle vara nåt men icke, i det här hushållet är man uppe med tuppen tydligen. Ska förska få i mig lite käk, piggna till och kolla vad Sandra håller hus & har för sig! :)


Ha en bra lördag! :) Pöss ♥


Skiner som solen! :)

Idag är en underbar dag och jag är på stråååålande humör, och som rubriken lyder så skiner jag nog lika mycket som solen utanför fönstret! :) Härliga fredag!

Torsdag igår och som jag skrev så hade jag tvättstuga och gick upp med tuppen, var tröttare än tröttast redan vid 11 och hade tänkt vila lite men Sandra ringde och jag följde med för lunch på Kina. Trevligt! Gick med hem till henne sen och som vanligt inbjuder hennes soffa alltid till n powernap, så somnade som två stockar i varsin ände :) Haha!

På kvällen, eller ja det blir ju natten blev det film & soffmys med sällskap! ;) Så mysigt! Tack för sällskapet! Var inte hemma förrän vid fem i morse, lagom till pappa gick upp till förmiddags skiftet.. han titta lite underligt på mig! :) Dansade raka vägen till sängen, tröttare än tröttast!

Vaknade för en stund, försökt tvinga mig själv till att somna om men omöjligt.. jag skulle ju ta sovmorgon idag men icke! :) Får powernapa en stund på eftermiddag för att orka med kvällen, för ikväll blir det minsann party med min bättre hälft Jenny! Skoj! :)


Nu ska jag äta en sen frukost, eller ja inte sen för mig då jag nyss vaknade men ja ni fattar! :) Ha en bra dag! Pöss ♥

Uppe med tuppen!

Herregud, när lockan ringde i morse gick ögonen i kors på mig.. var länge sen jag hade klockan på sex, tröttare än tröttast var det bara att vacker kliva upp ur den varma sängen och pallra sig ner i tvättstugan. Som jag för övrigt bokat frivlligt klockan sju idag, mest för min egen skull men när klockan ringde i morse hade jag lätt kunnat stängt av den, vänt på mig och somna om. Haha! Jag tog mig upp och här sitter jag och gäspar och väntar på att första maskinerna ska bli klara, ska ta och göra lite frukost så kanske man piggnar till.

När allt hänger på tork sen ska jag ge mig ut på en promenad tänkte jag, bara det inte är så kallt ute. Inte kikat på termometern än, det visar sig.. är väl bara att ta på sig en extra tröja om inte annat :)

Frukostdags då, hörs lite senare! :) ♥

Tidig kväll!

Efter en sväng i Hedemora för fördelsedagsfirande är jag nu hemma igen, har varit en stund.. Hunnit lka mästerkock och fått lite middag i magen till och med.. Panerad Rödspätta, potatis & nån god sås.. mumma! :)

Sitter och funderar på att ta en riktigt tidig kväll, då jag bokat tvättstuga tidigt imorgon bitti.. känns skönt att ha de avklarat på förmiddagen och innan helgen kommer, så kan  man göra nåt annat skoj på eftermiddag. Kvällen erbjuder alla fall film soffmys med sällskap! ;)

Funderar på att se en film och krypa ner i sängen, med risk för att somna mitt i filmen och tidigare än tidigast men vad gör det om hundra. Haha! :) Frågan är bara vilken film, blir nog nån av dom nya jag har..  fast vet inte vilken än, det visr sig.

Natti på er! :) ♥


Hoppas ni haft en bra dag! Pöss ♥


Städning & Födelsedagsfirande..

Hejhej! :) Onsdag idag, dagarna springer iväg fast jag inte gör nån direkt nytta om dagarn. Mer än att gosa bebi, umgås med Sandra och ja bra myser omkring. Ge mig ett jobb! :) Tog tag i städningen och disken här hemma för att få tiden att gå, skull tvtta men det var bokat så får ta det imorgon bitti istället :)

Ska t och försöka få i mig lite lunch, ta pillret för magen och invänta pappa.. när pappa kommer fån jobbet åker vi till Hedemora och firar syster som fyller år idag. Grattis till henne! :)


Hade en hemskt tanke i mitt huvud igår, gick och la mig tidigt för att sova bort den.. och tro det eller ej, det funkade! :) Jag vaknde på strålande humör & blev på ännu bättre humör! ;D Wiihoo! :)


Dags för lunchen! Ha en bra dag! Pöss ♥


Helgen! :)

Jaha, så var det söndag igen och helgen är slut.. eller ja så gott som alla fall! :) Min helg har varit lugn och nyktert, riktigt skönt!

Fredagen var det ju ljusparty/party hemma hos Johanna, riktigt kul & trevligt men man blir riktigt trött av att umgås med fylla människor när man själv är nykter. Det går bra till en början men sen stiger ljudnivån och folket bli fullare och fullare men ändå rätt underhållande! :) Fick skjuts hem vid ett, somnade som ett litet barn när jag kom hem. Haha! :)

Lördagen, igår alltså.. äventyrade med flickorna, vi åkte till Västerås en sväng, käkade och kollade läget lite :) Ja, så hände det väl inte så jätte mycket mer.. var hemma vid halv två, tröttare än tröttast så kröp ner i sängen nästan direkt när jag kom hem.

I morse tog jag sovmorgon, gick inte upp förrän vid halv tolv.. inte sovit så länge på hea veckan, så riktigt skönt! :) Har ätit frukost för ett tag sen, funderar på att ta mig ut på en långpromenad nu när man kan gå ordentligt igen.. känner mig så seg i kroppen så det kanske skulle pigga upp lite :) Får se hur jag gör..


Vissa saker får mig att längta lite extra! ;)


Älskar Pinks nya låt, eller ja dom flesta av Pinks låtar är bra! :) Lyssna här!


Ha en bra söndag, pöss! ♥

Gårdagen! :)

Igår var det ljusparty/party hos Johanna, jag hade bestämt mig innan att ta det lugnt. Alltså var nykter och städad, måste lyssna på kroppen och min mage hade nog inte klarat av en riktigt partykväll igår.
Hade riktigt skoj endå fast jag var nykter, fast fytusan så trött man blir och lyssna på en massa fulla människor.. så när klockan var vid ett ropade sängen på mig, så begav mig hem. Tack för skjutsen! :)

Efter ett par timmars sömn vaknade jag med tuppen i morse, hade gärna sovit fler timmar till men med tredje världskriget i magen var det bara att gå upp.. är riktigt trött på min bråkande mage just nu, så nån som har en till salu..? Hojta till!

Får se vad den här lördagen erbjuder och om magen samarbetar med mig, annars blir det nog en hemmakväll i min ensamhet för Fröken Romppainen. Tråkigt men sant! Dags att försöka få i sig nåt ätbart, magen kurrar!


Ha en bra dag! Pöss ♥

Gääääääääääsp!

Kom hem för en stund sen, nu blir det sängen.. den har ropat på mig i flera timmar! Ni får höra om kvällens bravader imorgon.. Gonatt! :) ♥

Förresten..

Jag har inga stav & skriv svårigheter.. bara tangetbordet som inte riktigt hänger med ibland när jag skriver! ;D Haha!

Paaaarty! :)

Jajjemensan, frillan är plattad & sminket är på.. så nu är Fröken Romppainen redo för party! :) Faaast, nykter för min del.. tror det är det ända rätta & så lär jag lyssna på kroppen. Min mage mår värre än någonsin och alkohol skulle nog bara ställa till det ännu mera, så det ända rätta är att hålla sig nykter och städad! Får se om jag står ut hela kvällen, va tror ni? :)


Dagen har gått riktigt segt, trots att jag powernapat två timmar.. vaknade med ett ryck och trodde jag missat ljusparty och hela balletten men icke då.. var ju flera timmar kavr tills dess! Haha! :) Ska ta och leta fram nå kläder att ha å mig, alltid samma problem. Hela garderoben är full i kläder men jag har inget att ta på mig, konstigt det där! :)


Nej, das att sätta fart så man är där i tid! :) Ha en bra fredagkväll, imorgon får ni höra om mina bravader! Pöss ♥


Lunch & powernap!

Trots att jag nattugglade inatt så kom jag upp med tuppen imorse, har jag lyckats bli morgonpigg tro? :) Man kan ju hoppas alla fall, jobbigt när man sover bort hela dagarna. Vaknade redan vid sju i morse men låg kvar till åtta, så skönt att mysa under duntäcket..

Gick upp gjorde mig redo för dagen och fäljde med pappa och skjutsa Sandra och passade på att handla samtidigt. Dagens syslor gjorda innan klockan 11, inte illa! :) Nu är jag dock lite trött i mössan och funderar på att slänga ihop lunchen och ta mig en powernap sen, för ikväll är det ju ljusparty/party hos Johanna med flickorna.. kul! :)

Efter gårdagens piruett är jag stelar än stelast, en promenad i solen idag är bara att glömma! Tyvärr. Dumt att ut och hurta så blir det ännu värre, får vila över helgen så hoppas jag på fint väder på måndag och en powerwalk då istället :)


Dags att fixa lunchen, magen vrålar efter käk! Ha en bra fredag! ♥


Långpromenad & Fika..

Idag tog jag mig äntligen ut på en långpromenad och långpromenad kn man verkligen kallade, rundan blev lite över åtta kilometer.. phu, svettigt värre när jag kom hem men fytusan så skönt! :) Fast har nog lyckats sträcka mig i ljumsken eller nåt, halkade till men lyckades hålla mig på benen men har riktigt ont ljumsken och känner mig just nu som Agda 87, haha! :)

Kom hem för en stund sen, efter lunchen gick jag och fika på Ringvägen med Sandra, lilla Saga & Sofia.. trevligt värre! :) Spelade lite Wii och pratade en massa. 

Ska kika ett avsnitt av En fyra för tre men bara ett, så lätt att fastna och timmarna springer iväg. Idag blir det allt sängen tidigt, trött i mössan efter en dag på språng! :) Haha!


Ha en bra kväll vänner! Pöss ♥

Solsken & sovmorgon! :)

Tyckte jag förtjänade en sovmorgon i morse, så ställde ingen klocka och vaknade av mig själv redan vid halv tio.. underbart! :) Skulle ha följt med till Falun med pappa & syster men efter att ha somnat så sent i natt så skippade jag det och stannade hemma istället.

Har käkat frukost för ett tag sen, ska ta en alvedon mot huvudvärken och sen ta en promenad i solen som skickar fram idag. Underbart att vakna av att se solen skina utanför fönstret, man blir så mycket gladare! :)


Nu ska jag ta tag i disken, ta en promenad & sen träffa Sandra & Saga! :) Ha en bra dag! ♥

Mysbrallor & serier! :)

Gick till Jenny en sväng nu på kvällen för en liten fika.. hon hade kvällen till ära bakat kladdkaka, inte illa och rikigt gott! :) Tack för fikat Jenny!

Kom hem för ett tag sen, hoppade i mjukisbrallorna på direkten och började kolla på serier, En fyra för tre.. Herregud vilken klockren serie, man skrattar ju så man gråter ibland! ;) Haha! Ska kika nåt avsnitt till innan jag kryper ner i sängen, imorgon är det tidig väckning igen eller ja det beror på om jag ska med till Falun eller inte.


Ska mysa ner mig och fortsätta kika lite serier, sov gott sen! ♥ Natti!


Snabbvisit!

Uppe med tuppen idag, skönt att komma upp i tid idag också trots att jag hade riktigt svårt att sova inatt.. var på tok för varmt i mitt rum, så lång och vred på mig till klocka var runt halv två. Trodde aldrig jag skulle lyckas komma upp vid halv åtta i morse men det var inga problem det inte :)

Gick upp, käkade frukost & duschade.. sen åkte jag till Västerås med pappa och syster på snabbvisit. Pappa skulle bara hämta sin telefon som varit på lagning och vi passade på att äta lunch när vi ända var där och det var lunchdags. Var hemma vid tolv redan, som sagt det var en snabbvisit! :)

Sitter och försöker hitta orken till att ta mig en långpromenad, solen skiner och det är perfekt väder för en promenad men är samtidigt riktigt trött och sugen att ta mig en powernap. Fast en promenad piggar nog också upp? :) Gäller bara att ta sig i kragen!

Känner mig förresten lite extra rund & glad, åt nyss världens godaste vaniljsemla! Mumma! :)


Ha en bra dag! :) Pöss ♥


Mitt lilla huvud spelar mig ett spratt, men vad gör det när jag känner mig så glad? :)


Seg dag!

Känns som klockan är kväller, men klockan är ju bara fem snart.. känns som jag varit vaken på tok för länge, kanske för att jag för en gång skulle gic koch la mig tidigt igår och kom upp i tid idag. Vaknade efter klockan nio efter nästan tolv timmars sömn, inte illa! :) Pigg & utvilad var jag när jag vaknade men lyckades somna på soffan en stund efter lunchen, haha.. som vanligt! :)

Dagen har inte varit allt för händelserik.. kanske därför man känner sig trött, skulle ha tagit en promenad i solen när den kikade fram men då hade man väl slagit ihjäl sig eftersom det ska vara så jäkla halt ute! Har några filmer jag inte sett, ska nog sätta igång en och kika på och vänta på att Jenny får upp morrhåren och vi kan ses en sväng! :) Så Jenny, upp med morrhåren nu! ;D


Filmdags! Pöss ♥


Hem ljuva hem! :)

Tycker alltid att det är lika skönt att komma hem och hoppa i mjukisbrallorna, underbart! :) Kom nyss hem från Sandra & Saga, vi har legat i soffan och kollat film eller ja på det bästa med Robert Gustavsson. Vi har skrattat en hel del, han är för rolig den där! :)

Nyss käkat lite med syster, korv med bröd.. enkelt och snabbt, haha! :) Ska snart kika på Familjen Annorlunda och kanske träffa Jenny efter det, tiden går så fort så man hinner ju bara vakna så är det kväller.


Nej, dags för soffan och tvn ett tag! Pöss ♥

The Town & Dear John..

Valde att se film istället för att sova, som vanligt.. som den nattuggla jag är, det där med att vända tillbaka dygnet är riktigt svårt för mig.. Haha! :) Har kollat på två filmer.. The Town & Dear John, två bra filmer.. några tårar rann ner för min kind när jag såg Dear John, inte lätt att hålla tillbaka tårarna!

Men nu är det nog dags att krypa ner i sängen och drömma söta drömmar! :) Natti! ♥


Do you believe, in the day that you were born
Tell me do you believe?
Do you know, that everyday's the first of the rest of your life..


Slut som människa..

Tog med mig syster till Ringvägen för en fika och bebisgos, kom hem därifrån för ett tag sen.. helt slut! :) Tar på krafterna att gosa bebis och busa.. haha! :) Sen att Sandra har en bastu i lägenheten gör att man blir helt matt, känns ungefär som att vara i utomlands.. phu! :)

Har nyss hoppat i mjukiskläderna, tänkte mysa omkring här hemma och kanske se en film.. Har hört att The Town ska vara bra, men inte orkat se den än.. så det kanske vore nåt? Nån som sett den oh kan säga om den är värd att se? :) Annars kanske man skulle sova tidigt idag, för en gång skull.. vända tillbaka dygnet som jag inte riktigt lyckats med än.. men försöker :)


Ha en bra kväll! :) Pöss ♥ 

Glädje!

Jag drömde såna underbara drömmar inatt, vaknade med ett leende på läpparna och kände en sån glädje inom mig och känner fortfarande glädje inom mig! :) Underbara känsla!

Idag är det söndag, tråkiga söndagar.. Tycker alltid att söndagar är så långa och tråkiga, går nå så fruktansvärt segt också. Kanske för att man oftast är ligger i soffan och är bakis på söndagar, haha.. men Fröken har haft en lugn och nykter helg, så himla skönt! :) Bara tagit det lugnt, träffat vänner och haft myskväll hemma.

Nyss käkat tacosresterna från igår, så nu är min mage nöjd & glad för en stund :) Haha! Ska nog mysa ner mig i soffan och kika på lite tv och vänta på att Jenny hör av sig.. för det behövs ju en uppdatering från igår! :)


Kan förövrigt inte sluta lyssna på den här låten! :) Dom har gjort andra bra låtar också för den delen.. Örongodis! :)


Ha en bra söndag! ♥


Uttråkad, rastlös & kluven..

...men känner fortfarande en sån glädje och positivitet inom mig! :) Men det där med kluven känner jag efter en sak som hände för nån vecka sen, som gjorde mig riktigt besviken och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra.. en ursäkt skulle sitta på sin plats men tror tyvärr inte att den där vänskapen kommer bli som den var förut, tyvärr!


Jag har bara varit hemma den här lördag kvällen, uttråkad och rastlös som tusan.. drog med syster ut på en promenad i snön för en stund sen för lite friskluft har man ju aldrig dött av! :) Ganska skönt att bara vara hemma för en gång skull, men som sagt jag blir så rastlös.


Ska nog ta och kika på en film, eller nåt.. är inte alls trött så sova lär det inte bli på ett tag alla fall! :) Pöss ♥


Matkoma..

Lider just nu av fruktansvärd matkoma, tror tacosen kommer ut genom öronen snart.. fytusan! Men gott var det alla fall! :) Sitter just nu och smälter maten och funderar på vad kvällen erbjuder, en lugn hemmakväll skulle kunna vara nåt men blir så rastlös av att bara vara inne en hel kväll.. så får se vad jag hittar på! :)


Dom senaste dagarna har jag känt mig så glad, finns mycket som gör mig glad just nu och jag äslskar att ha den här känslan av glädje inom mig. Jag har hittat tillbaka till den glada positiva Sara! :)


Ha en bra lördag! ♥

Ögongodis! ;)

Dig skulle jag nog kunna sitta och kika på hur länge som helst ;)


Hemma efter en underhållande fredag, skrattat så jag har ont i magen om inte annat! Ni är för roliga, jag har riktigt roligt mer er! :)

Har slängt i mig lite pizzarester, hungrig som tusan när jag kom hem. Jag måste verkligen bli bättre på att äta och inte glömma bort att äta.. min mage säger snart upp sig på heltid!
Ska snart krypa ner i sängen snart, klockan går så fort när man har roligt. Klockan var ju nyss tolv och helt plötsligt är den fyra, så ja sängen är det verkligen dags för..
Tack för ikväll! :)



Nattinatt! ♥


En leende tjej här! :)

Filmkväll & soffmys.. åh så mysigt! :) Tack för ditt sällskap! ;) Ler lite för mig själv och tycker att kvällen varit super mysig, nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen.. trött i mössan och skönt att somna innan klockan fyra idag! :)

Sov gott hörrni! ♥

Aaaandas!

Jag vet ju för tusan hur man andas, så andas som folk för tusan.. min mage är ut & in just nu, jag spyr nog snart!


Filmkväll med trevligt sällskap nu! :)


God morgon, eller?

Det är ju inte riktigt morgon nu men jag vaknadess, så ja godmorgon! :) Sovit som en prinsessa inatt, när jag väl somnade då såklart. Kattjäveln härjade ju på som fan och som vanligt, bet mig i tårna.. idag ska han strypa, haha! :) Nejdå, skulle jag aldrig kunna men han kanske blir lugnare om man hotar med det :)

Klocka ringde redan vid åtta men det var heltomöjligt att ta sig upp när man somnade vid fyra, så det där med att vända tillbaka dygnet går inte så bra för mig och nu är det snart helg igen och då kommer man inte i säng i tid heller.. Jaja, bara att gilla äget antar jag :)


Har inte så mycket planer för dagen, eller jo.. Måste träffa Jenny idag och såklart få min dagliga dos av Sandra & Saga. Ikväll blir det film med trevligt sällskap, mys! :)


Ska ta och slänga i mig nåt och äta, ja frukost blir det då.. se ta en promenad och handla lite. Ha en bra dag! :)


Sover som en prinsessa inatt! :)

Jag kommer sova som en prinsessa inatt, kryper ner i min renbäddade med ett leende på mina läppar! :) Natti ♥


Så var den här dagen slut..

Så var den här dagen slut också, vad har man gjort idag då? Inte mycket faktiskt.. promenerat, handlat & träffa Sandra & Saga. Som mina dagar brukar se ut med andra ord, haha! :)

Ska försöka komma i säng i tid idag, borde nog egentlign redan ha krypit ner men är vaken en stund till.. bara jag somnar före klockan tre så är jag nöjd :) Måste som sagt, vända tillbaka dygnet.

Förstår inte riktigt, jag är sugen på nånting hela tiden.. skulle kunna äta en hel ko och ändå vara sugen på nåt, nejdå så illa är det inte men har ett sug efter nånting hela tiden.. blir galen på mig själv! Åh, nej jag är inte gravid så inga kommentarer om det tack! :)


Förresten, Jenny.. hon är en klok kvinna hon! :) Man ska inte feg, man måste satsa lite för att vinna.. kloka od från en klok kvinna! :) Tur att hon tjatar lite på mig så det händer nåt, haha! Du är bäst! ♥


Nej, byta om, borsta tänderna och hoppa i säng kanske? Natti ♥


Vända tillbaka..

Den senaste veckan har varit helt upp och ner och då menar jag inte med känslor, nejnej.. jag har vänt på dygnet helt, sena nätter och långa sovmornar! Jag blir galen på mig själv, kommer verkligen inte i säng i tid och ännu värre jag kommer inte upp i tid heller, måste ta och skärpa mig och vända tillbaka dygnet och sluta vara en nattuggla!


Ska ta och göra mig lite frukost, en väldigt sen sådan då det är dags för lunch egentligen. Hungrig som en varg är jag alla fall! :) Tror minsann jag ska ta och äta lite gröt till frukost och sen ge mig ut på en promenad, ska bara byta ut musiken i mobilen och komma på vart jag ska gå.. :)


Vart man än läser så ser man hur duktiga folk är och tränar, jag vill också ha den motivationen.. Skicka hit lite nu! ;D Nej, slita mig härifrån.. ha en bra dag! ♥


Heldag!

I morse gick jag minsann upp med tuppen och det hör inte till vanligheten om man heter Sara Romppainen, haha! :) Klockan ringde redan klockan sju i morse, men låg kvar ett tag för det var så varmt under täcket..

Anledningen till den tidig väckningenvar väl mes för att vända tilbaka dygnet och för att agera hembiträde på Ringvägen, alltså hjälpa Sandra med hundarna.. Vad gör man inte för att hjälpa till? :) Så hela min tisdag har jag tillbringat på Ringvägen.. powernapat, lunchat & kikat massa Rena Rama Rolf! ;) Haha!

Kom hem för en liten stund sen, nyss slängt i mig en kvällsmacka.. Lingongrova med ost, gurka & örtsalt.. så gott! :) Funderar på att ta en tidig kväll, är helt slut i kroppen och känner mig fortfarande lite matt så mcket sömn så man är pigg & alert snart! :)


Hoppas ni haft en bra dag! Natti & Pöss ♥

Tvättstuga & Betapet..

Fördriver den här måndags kvällen med att tvätta, tvättkorgen var överfull så var lika bra att ta tag i det om jag ska ha nåt att ta på mig.. haha! :) Spelar lite Betapet mellan tvättmaskinerna, sitter och funderar på vad jag ska kocka till kvällsmat.. sjukt sugen på plättar & hallonsylt, så får det nog bli! :)


Kvällen erbjuder nog inte så mycket mer, får nog bli soffmys & se film.. lite sällskap hade ju inte varit fel! ;) Så nån som vill se film, hojta till! :) Haha!


Dags att springa ner i tvättstugan igen, ha en bra kväll! :)


Tips!

Just nu är jag verkligen trött på min playlist på Spotify, jag behöver ny musik och lyssna på.. ge mig tips nu, kommentera! :)




Tio timmar

Vaknade för en stund sen, efter tio timmar sömn.. trots förkylningen i kroppen känner jag mig pigg & utvilad! :) Försöker bara hitta motivationen till att göra nåt nu, frukost till och börja med sen tänkte jag faktiskt ta en promenad i solen som skiner idag. Härliga vinter dag!


Helgen har varit kanon, fredags tog jag det bara lugnt med Jenny, Jocke, Dagge & Hjulle.. äventyrade till Västerås. Lördagen blev det lite alkohol med trevligt sällskap hemma hos Marre, blev utgång på GM.. men det sög ju som vanligt tyvärr!

Gårdagen var mest seg, tillbringade nästan hela söndagen på Ringvägen.. inte så ovanligt! :) Sen hann jag bara komma hem så ringde min bror och ville att jag skulle komm dit, slängde på mig kläderna och gick dit en sväng. Trevligt!


Ska ta och röra min rumpa härifrån, magen vrålar efter frukost! :) Ha en bra dag. Pöss

Lördag, hela dan..

Är riktigt trött i mössan idag, det är ju förstås självförvållatdå jag kom hem halv fem i morse efter äventyr med trevligt folk till Västerås i natt.. en hel del skratt och Jenny stod ju för en del av underhållningen och kan ni bevara en hemlighet? Jag tror minsann den där Fröken Järvistö hade en fickplunta undangömd nånstans, haha! :) Men säg inte att jag sagt nåt..;D Eller så kanske hon bara var trött eller nåt? Haha!

Kom nyss hem efter en sväng på Ringvägen, har fått min dagliga dos av bebisgos & skitsnack! :) Fint det! Ska ta mig en lite powernap innan det blir käk & fix för kvällen.. kvällen spenderas hemma hos Marre, umgås och dricka lite gott.. en perfekt lödag kväll om ni frågar mig! :)


Dags att powernapa, hörs sen! Pöss


Trevligt värre!

Nyss hemkommen från en fika på Vallonen med Emelie, trevligt värre! :) Den omtalade fikan som äntligen blev av, undrar hur länge vi hade planerat den egentligen? Haha! :)

Nu sitter jag här, funderar på vad jag ka hitta på.. en powernap skulle sitt fint, eller man kanske skulle ta och städa lite & bädda rent i sängen. Lutar dock mest åt en powernap, inte lätt att vakna tidigt och vara tröttare än tröttast på eftermiddagen. Pensionärsvarning på mig! :) Får se hur jag gör, ska förflytta min rumpa härifrån alla fall..

Hörs sen! Pöss

Fröken Positiv!

Tror minsann att den glada & positiva Fröken Romppainen har börjat hitta tillbaka, efter en liten svacka så känner jag mig nästan helt på topp igen! :) Allt ordnar sig tillslut, alltid!

Dom senaste dagarna har jag bara känt mig så glad, kanske för att dom senaste dagarna har inneburit massa skratt, underbara vänner & massa tok! Jag mår bara bra nu, låt det fortsätta såhär nu.. jag vill vara den glada & positiva Sara som tar allt med en klackspark. Det som har hänt, har hänt.. nu ser vi bara framåt, eller vad säger ni? :) Det här året, 2011 ska bli det bästa året någonsin! :) Allt kan bara bli bättre nu.


Fastnar som vanligt vid datorn, dags att göra sig lite iordning och fika med Emelie! :) Pöss på er!

Äventyr & film..

Igår kändes det nästan lite som söndag för det råkade slinka ner några öl i onsdags och man könde sig kanske inte riktigt på topp igår, efter på tok för lite sömn.. Var mest hemma igår, tog en promenad med Jenny & Leija på kvällen och då bestämde vi oss för att åka på äventyr när Emelie sluta jobbet :) Skoj! :) Vi hamnade en sväng i Ludvika, käkade på Donken och pratade om gårdagen.. en hel del skratt, haha! :)

Sen skulle Emelie hem och sova, jag & Jenny kände inte riktigt för det så det blev film.. så nu har jag äntligen sett Avatar, bättre sent än aldrig? Haha! :) Tycker den var bra, fast blev lite trött på slutet och hade lite svårt att hålla ögonen..


Fredag idag då, vet inte riktigt vad fredagen och helgen erbjuder.. inga planer faktiskt men nånting hittar man nog på med flickorna skulle jag tro! :) En fika på eftermiddagen med Emelie alla fall, den har vi ju pratat om ett tag så är på tiden!


Ska ta och gör mig lite frukost, duscha & fixa.. ha en bra dag! :) Pöss

Gårdagen.. :)

Vaknade och kollade ut genom fönstret, fytusan vilket väder! Snön vräker ner, tycker att det räcker med snö nu.. det är alldeles tillräckligt. Jag vill ha sommar, sol & värme nu..


Kvällen började med att jag, Jenny & Emelie käkade pizza ihop, trevligt & väldigt underhållande.. sen hämtade vi upp Marre och åkte mot Avesta, crusing! :) Slank ner nån öl med flickorna, och det var nog länge sen jag skrattade så mycket och hörde ordet skål.. :) Hela kvällen var rolig, tack alla för igår! :)

Sen finns det ju nåt som verkligen gjorde min kväll kanon, nyfikna nu? Haha! :)



Får se vad den här dagen erbjuder, inget alls planerat men slutar väl med en kväll på Ringvägen antar jag, haha! :) Ska ta och försöka få i mig lite frukost, en sen sådan sen ta tag i städningen.. mitt rum ser ut som ett bombnedslag just nu.

Ha en bra dag! Pöss


Födelsedag & förkyld..

Hade en kanon bra födelsedag igår.. tack för alla blommor & presenter! :)

Vaknade dock igår morse med en förkylning från helvetet, kändes som jag hade feber men käkade frukost och tog två alvedon.. så lyckades överleva allt besök och fikande igår trots att jag var sjukt matt i pälsen. Kurerar mig för fullt, myser omkrng i mjukisbrallorna & dricker te. På ett sätt är det ganska skönt att bli riktigt förkyld för jag har gått och dragit på det här bra länge utan att det brytit ut, nu kanske jag blir av med det! Jag hoppas alla fall :)

Vaknade för en stund sen, tog en lång sovmorgon för att sova mig lite piggare tänkte jag, vet inte om jag lyckades men som sagt.. kurering pågår! :) Idag ska jag bara hålla mig inne, alla fall till kvällen så jag är pigg tills vi ska åka till Avesta.. Årets första crusing! :) Skoj! Hoppas på att det inte blir så kallt bara men verkar inte vara så kallt ute just nu alla fall, inte kikat på termomenten nånting idag.

Ska ta och göra iordning lite frukost, försöka hitta nån film och mysa ner mig i soffan! Ha en bra dag! Pöss ♥

Uppe med tuppen!

Klockan ringde allt för tidigt i morse, hade ställt klockan på sju.. eftersom jag tycker om att ligga och dra mig en stund på morgonen, så gick upp vid åtta. Tröttare än någonsin! Har haft en katt som härjat hela natten och en besvärlig snuva som bara dök upp från ingenstans, tacka gud för nässpray! :)


Har nyss varit ner och handlat lite, eftersom jag fyller år idag kommer det lite folk hit för att fira mig så någonting lär jag ju bjuda på.. tårta & bullar, fint det! :) Ska väl snart slänga ihop den där tårtan men först lite frukost tror jag, magen vrålar efter mat! :)'


Ha en bra dag! Pöss

Hipphipphurra!

Grattis till mig själv då, idag är det min dag.. ja, klockan är efter tolv och det är nu fjärde januari.. min 22:a födelsedag! :) Jag bara älskar att fylla år!


Har tillbringat hela eftermiddagen/kvällen på Ringvägen, inte så ovanligt nu för tiden faktiskt.. haha! :) Fikat och kollat film, vi kollade på Bröderna Karlsson.. helt okej film, för att vara svensk :) Kom hem för en stund sen, ska väl ta och krypa ner i sängen. Måste upp rätt tidigt imorgon, har lite att fixa innan besöket kommer.. saker jag borde ha fixat idag men inte orkat fixa.. haha! :)



Tack för blommorna & present!

Sådär ja! :)

Eftersom jag är så trött på snön och julen nu, har jag fräschat upp bloggen lite! :)


3 januari!

Godmorgon! :)
Har varit vaken ett tag, vaknade närmare bestämt redan vid halv sex idag men låg och drog mig till tio. Kikade lite OC och myste med katten. Har precis fått i mig lite frukost, sitter och försöker hitta orken till att städa & baka men hittar den inte riktigt, haha. Annars vet jag inte riktigt vad dagen erbjuder, träffa Jenny eller Sandra kanske? :) Otippat va, eller inte! :)

Drömmer förövrigt en hel del konstiga drömmar nu för tiden, en del drömmar är helt underbara men vissa av dom är rätt otäcka och läskiga. Antigen vaknar jag med ett leende eller med tårarna brännandes bakom ögonen, sjukt jobbigt men som tur är så är det oftast underbara drömmar! ;D


Nej, ska försöka slita mig härifrån och göra nån nytta! Hörs sen, pöss!

Nytt år.. Nystart i bloggen! :)

Här har det inte hänt mycket, inte ett enda inlägg på evigheter och jag tror minsann nån saknar mina små tråkiga inlägg ibland? Haha! :)


Har faktiskt hänt en hel del sen jag skrev sist.. jul, kryssning, 50årsfirande & för att inte tala om nyår! :) Firade nyår med dom bästa, jag hade sjukt kul och en kväll att lägga bland minnena.. mina vänner, ni är dom bästa! ♥ En nyårspuss lyckades man få också, lite oväntat sådär! ;D Nåt annat som jag har son minne från nyårsafton är två rivmärken som pryder min hals.. jag skrattar bara åt det och åt dig, haha! :) Här har du inget att hämta ska du veta..

Känns som jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men är trött nu och funderar på att krypa ner och kolla nåt avsnitt OC och sova i tid idag.. i tid för att vara jag :) Lovar att jag ska tag i bloggadet igen, för jag tycker det är kul och blogga.. ett nytt år och en nystart i bloggen! Vad sägs som det?


Sov gott på er! :) Natti!