Mysigt! ;)

Humöret är på topp, det är lördag & ikväll är det party i det lilla röda huset på Bellisvägen! :) Kul!

Igår var en lugn fredag, nykter & städat.. bänkad i soffan framför Idol och det var rätt person som vann, JAY! :) Idolnörd som man är, haha. Trevlig kväll med trevligt folk! :) ♥

Är lite trött i mössan just nu, inte sovit så många timmar i natt men det gör inget.. lätt värt det! ;D Ska väl ta och dansa in i duschen, träffa Sandra & fix för ikväll! Måste försöka hinna klämma in en lite powernap nånstans också, pensionärsvarning! :)


Ha en bra lördag! Pöss


Isbjörnar ute..

Man fryser ju rumpan av sig om man går utanför dörren, eller ja man får ju aällskap av isbjörnarna all fall.. fytusan så kallt det är ute! Nu längtar jag verkligen till värmen igen, vintern är inte en årstid för mig, det bara är så..

Fredag idag, tog lite sovmorgon trots att jag skulle gå upp tidigt idag och ta en morgonpromenad men med kylan utanför dörren så somnade jag om istället.. nyss käkat lunch, hemmaagjorda köttfärsbiffar, potatis & gräddsås. Lider just nu av lite matkoma, förstår inte varför man ska ta den där sista tuggan för.. det står mig upp i halsen! :)

Ska dansa in i duschen och fixa mig lite, sen åka till Hedemora och hämta bästa syster! ♥


Hicka från helvetet är på besök.. suck!


Spark i baken!

Jag skulle verkligen behöva en spark i baken just nu, hitta motivationen till att träna och äta rätt igen! Så nån som känner sig manad att sparka mig i baken och säga åt mig att skärpa mig? :)

Saknar att ha den där energi, motivationen och känna mig pigg och utvilad.. så nu får det allt bli ändring, slut på latande och dags att ta tag i mina morgonpromenader igen! Det är ju alltid en början alla fall, eller hur? :) Ska bara införskaffa mig ett par nya hörlurar till mobilen så jag kan lyssna på musik, för musik gör träningen mycket roligare.. så det så! :)


Nu jäklar är det slut på latheten!


Snö & solsken! :)

Idag är det riktigt kallt ute, mn tycker det är lite mysigt att titta ut endå.. solen lyser och snön ligger och gnistrar på backen! :)

Vaknade för en stund sen, försökt sova igen alla förlorade timmar sen natten innan men lyckas ju alltid fastna framför tvn halva natten. Hur trött jag än är så håller tvn mig vaken, eller ja rättare sagt OC.. Självförvållat,
jag vet men alltid när man ska stänga av så hnder det nåt spännande och det är omöjligt att stänga av :)

Sandra har äntligen hittat hem och ska nog träffa henne och Saga en sväng idag,
dom är saknade minsann! :)
Annars tänker nog jag hålla mig inne idag,
man går gärna inte ut frivilligt när det är 18 minus ute.. brr!


Ha en bra dag vänner!
Pöss


Tävling! :)

Är med och tävlar om ett sött litet fodral till min kära Iphone, ett rosa spöke! :) Håll tummarna nu! Vill du också vara med och tävla, klicka dig in här!

Eller varför inte besöka den här sidan som fodralet kommer ifrån och 
där det finns lite annat som kanske faller dig i smaken! :) 
Kanske hittar den där sista julklappen du letar efter! ;D


Talanglös!

Vem lyckades somna tror ni? Jo, jag såklart! Jag skulle bara kolla på en repris på tv, somnade sittande i fotöljen.. Herregud! :) Hoppas för tusan att det inte stör min natt sömn nu bara.. då blir jag galen.


Eftersom jag somnade och inte fått nåt i magen än, är det dags för det nu! Pöss


Trött i mössan!

Tisdag idag, hela dagen.. Fröken Romppainen är trött i mössan, två timmars sömn inatt och jag är mer död än levande. Kämpar för att hålla mig vaken så jag kan sova inatt istälet och förhoppningsvis ska väl inte det vara nåt problem, då blr jag fan galen!

Tillbringade hela förmiddagen på sjukhuset med Malin, dagens sjukvård.. ett evigt väntande, fytusan! Efter en seg förmiddag på sjukhuset promenerade jag till Ringvägen för en fika och där blev jag kvar ett tag.. en snabbfika hade jag tänkt mig men icke! :)


Nu lär jag slänga nåt min kurrande mage och hitta på nåt att göra för att hålla mig vaken! :) Pöss!



- You know you’re in love when you can’t fall asleep because your reality is finally better than your dreams..

Gääääsp!

Vilken dag! :) Sjukhusbesök x2, fikande, massa prat och skratt.. sjukhusbesöken var dock inte för min egen del, tro det eller ej ;D En olycksdrabbad vän, som för tillfället ser ut som en boxare och man kan tro hon varit i slagsmål i helgen men icke.. :) Bara ett par hala raggsockor som orsakade olyckan, haha! :)


Är rätt trött för tillfället och funderar på att krypa ner i sängen och se nåt avsnitt OC, klockan ringer tidigt imorgon dessutom.. är slut på sovmorgon nu, upp i tid från och med imorgon.. punkt slut! :)


Ska fixa lite te & krypa ner nu! :)

Sov gott!


Ny vecka & nya tag!

Ny vecka, nya tag.. Vaknade för ett tag sen, tog mig lite sovmorgon eftersom jag alltid lyckas vara uppr halva natten. Måste nog kasta ut tv ur mitt rum, den som håller mig vaken! :) Ska snart ta och slänga i mig lite frukost och ta mig en promenad, är inte så kallt ute idag så man slipper frysa ihjäl när man går utanför dörren.

Får se vad den här vecka erbjuder.. fika med en vän & film med en annan vän är alla fall inbokat, trevligt! :) Annars får jag väl se, vad som händer och sker.


Nu ska jag ta och göra lite frukost, en sen sådan! :) Men bättre sent än aldrig! ;D

Ha en bra dag vänner!
Pöss


:)

Söndag, söndag, söndag.. söndagar är alltid så tråkiga & långa, antigen är man bakis eller så finns det inget att göra och just den här söndagen råkar jag vara lite bakis faktiskt.. glöggens fel! :)

Igår var väl rätt kul.. drack glögg, prata massa & sjöng singstar, som jag förövrigt är väldigt kass på! :) Haha! När dom andra drog till Miners knatade jag hemåt, tröttare än tröttast.. självförvållat dock! ;)


Dom senaste dagarna har fått mig att fundera en hel del, känner mig en aning förvirrad.. Ja, mer än vanligt! :) Känns som jag måste försöka få en rättsida på allt..


Nu ska jag återgå till att kolla på OC, mer än så erbjuder nog inte denna söndag..


Löööördag!

Kom nyss hem, hem ljuva hem! :) Eller vad är det man brukar säga? Fast jag ska väl egentligen inte klaga ;D

Min fredag var lugn, kikade Idol & mös hemma bara.. fint det! :) Slutade inte riktigt som jag tänkt mig, men vad gör det! ;) Ska ta och städa lite här hemma och laga lunch till mig och syrran, får se vad resten av lördagen erbjuder.. det visar sig :)


Nattens roligaste..

- Kaffe?
- Du har nog druckit tillräckligt, bögjävel!

Haha, jag skrattar fortfarande! Så jäkla kul :) 


Nej, dags att ta tag i städningen då! :) Pöss på er!


Snöiga Fredag..

Kan man tyda drömmar? Så man får veta vad drömmarna man drömmer betyder. Jag skulle verklien vilja veta vd mina drömmar betyder, en del drömmar är bra konstiga men en del drömmar är helt underbara! :)

Vaknade för en stund sen, ont i huvudet och täppt i näsan.. underbara fredag! Får se vd man orkar göra denna fredag, Idol är en självklarhet alla fall! :) Syster kommer ju hit idag också! ♥


Ska försöka piggna till här och bli av med huvudvärken, lite frukost hjälper nog!
Hej så länge! ♥

<3

I was thinkin about you, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, it was only just a dream.. ♥


Käääär?!

Ja, det påstås det.. eller ja, bästa Jenny tror det! :) Hon är för go den där Fröken Järvistö! ♥ Ingen kärlek här inte, eller ja de skulle väl vara till min håriga kamrat som jag kryper ner med varje kväll då.. min stora kärlek Bonzo! ;)

Dagen har inte varit så händelserik, handlat & klikat en massa avsnitt av OC.. ett evigt tjat om det där OC alltså, haha! :) Hann ju med en lite powernap också, annars hade jag nog sovit vid det här laget.. skönt med en powernap och speciellt med såna där underbara drömmar, synd man måste vakna mitt i allt bara :)


Nu ska jag värma lite te, fixa lite apelsinklyftor och mysa ner mig i sängen.. bara sällskapet som fattas! ;) Eller ja, just ja.. katten har jag ju! :)


Hörs imorgon!
Nattinatt!


Frusen..

Är riktigt kallt ute idag, nästan sjutton minus.. fryser redan och jag har inte varit utanför dörren än och vet inte om jag har nån lust med att gå utanför dörren heller, haha! :) Skulle vara skönt att bara pajsa omkring i mjukiskläder och duntofflor här inne i värmen, kolla OC och äta apelsiner till frukost, lunch & middag! :) Men det går ju inte, såklart.. nåt annat lär man väl engagera sig i att göra, tror jag.

När det är så här kallt, vill jag ha en sån här och bara mysa omkring hemma..

                                               OnePiece BigPrint Green



Såhär närmare jul börjar man fundera mycket på sina vänner & familj, dom som alltid finns där och dom man uppskattar mest.. jag har inte så många guldkorn i mitt liv men dom jag har är dom bästa som finns och jag är verkligen glad att ha er i mitt liv för vad skulle jag göra utan er? :) ♥ Tack för att ni finns!



Jag fattar inte riktigt, vad är det med mig och den där tanken som cirkulerar runt runt i mitt huvud.. jag får den inte ur mitt huvud och jag blir inte klokare av att ha den där! :) Inte lätt..


Minus..

Lyckades somna med fönstret lite uppe i natt, vaknade i morse av att jag var stelfrusen trots mitt tjocka duntäcke.. klantigt gjort! :) Var riktigt kallt och är säkerligen riktigt kallt ute också, inte kikat på termometen än.

Torsdag idag, ska städa och plocka lite här hemma.. mitt rum ser ut som ett bombnedslag, haha! :) Annrs å jag se vad dagen erbjuder, bästaste Jenny kanske har tid att ses en sväng? Vet vem! :)

Ska ta och äta lite frukost, ja ni läste rätt :) Frukost när alla andra äter lunch, så är det när man ar svårt att sova på nätterna och är en riktigt sjusovare, haha! :)

Pöss på er!


Åh, så gulligt!



Så gulligt! :)


Mysiga onsdag..

Tycker kvällarna blir så mysiga nu på vintern när man har julpyntat, man känner ett lugn inom sig! :) Jag har inte vait en favorit av julen sen jag var lite men känns som den här julen kommer bli helt okej, trots att vissa nära och kära har lämnat oss och tittar ner på oss från himlen istället.. ♥

Tänker nog tillbringa min onsdags kväll i sängen, ligga och nöta ännu fler avsnitt av OC.. börja på säsong två! :) Wiihoo! Är helt fast i serien, kollar OC varje kväll när jag lägger mig och ska sova.. fastnar i flera timmar och det har ju innebärt att sömnen fått lida en hel del, men det är det fasen värt! :) Haha!



                     Har förresten gjort bloggen lite julig också, små söta tomtar! :) Vad tycker ni?


Orange & rund?

Jag kommer nog snart se ut som en apelsin, alla spelsiner dom senaste dagarna kommer garanterat göra mig orange och rund! ;D Haha! :)

Onsdag idag, soliga härliga vinterdag men fytusan så kallt.. haha! Man är aldrig nöjd tror jag, finns alltid nånting att klaga på.. tydligen! :) Vet inte riktigt vad den här dagen erbjuder, ligga i sängen och nöta OC kanske.. känner mig inte riktigt på topp och som en förkylning är på G, pepparpeppar!


En tanke flyger runt i mitt huvud, går inte att få bort den och vet inte vad eller vart jag ska göra av den! :)



Dags att kocka iordning lite lunch kanske, man kan ju ine leva på apelsiner! :) Ha en bra dag! Pöss