Som fisken i vattnet! :)

Jajjemen, som fisken i vattnet trivs jag på praktiken! Kunde nog inte hittat en bättre praktikplats och jag ångrar inte en sekund att jag är där! :)

Tre dagar har jag avklarat och jag måste säga att man är så där härligt trött i kroppen när man kommer hem på kvällarna och känner att man gjort någon nytta och inte bara latar sig.. nu väntar fyra dagars ledighet och det kan behövas efter alla nya intryck och människor jag träffat dom senaste dagarna! :) Ligger just nu i sängen och somnar nog vilken sekund som helst..

Imorgon kommer systeryster hit och umgås, får se vad vi hittar på! :) Ska försöka hinna med och baka lite medans jag är ledig också, lite matbröd och kanske lite bullar.. får se vad som hinns med! :)

Nej, bästa jag avslutar här innan det bara blir massa svammel.. Sovgott och hoppas ni haft en bra start på veckan! <3


Äntligen slut på den här veckan! :)

Den här veckan har sprungit iväg precis som jag ville! Dagarna har varit fyllda med lite av varje.. Alla ♥-dag firande, Grey's maraton, soffmys, god mat, hälsa på nära & kära och alldeles för lite motion! :) Haha! Jag skäms nästan att skriva det men jag har hela tiden haft ursäkten att jag inte haft några bra skor att gå i och nu när jag fått ett par jag skulle kunna gå flera mil i för dom är så sköna så har jag ändå inte lyckats kommit ut på en enda powerwalk.. jag är en latmask, det bara är så! :) Skärpning!

Anledningen till att jag ville att veckan skulle springa iväg var ju för att imorgon börjar äntligen min praktik, praktiken jag längtat efter! :) Så imorgon för jag mitt första pass på ett gruppboende här i Avesta, är ungefär lika förväntasfull som småbarnen är på julafton innan tomten kommer, jag tror det här kan bli riktigt kul och lärorikt samtidigt som det är ganska nervöst! :) Önska mig lycka till!

Tänkte snart ta och krypa ner i sängen och försöka få lite sömn, börjar klockan 13 imorgon och har lite att fixa med innan dess.. och sen vill man ju vara pigg och utvilad när man har massa nytt att ta in och lära sig! :) Ska kika lite till på tv sen dansar jag raka vägen till sängen, nattinatt! ♥


Lycklig tjej!

Var länge sen jag kände mig så här glad och lycklig! Jag har världens bästa familj och för att inte glömma, världens bästa sambo.. han slutar aldrig att förvånad mig och överraska mig! :) Tack för att ni finns! ♥

I tisdags var det Alla ♥-dag, jag och Andreas hade kommit överens om att inte köpa något åt varandra eftersom vi älskar varandra precis lika mycket alla dagar och visar det hela tiden för varandra.. men endå kommer Andreas hem efter jobbet och överraskar mig helt med nya skor, semlor och en ros! :) Åh, han är ju världens bästa och han gör mig verkligen till världens lyckligaste och jag älskar han massor! ♥

Sitter i soffan och kikar lite på tv, borde snart masa mig in i duschen och göra mig ordning innan jag beger mig till Fagersta för att träffa pappa och hämta lite saker.. och ska försöka hinna med och träffa systeryster också! :)

Nej, dags att göra lite nytta så jag hinner med bussen!
Ha en bra dag! :)


Grave Encounters!

Ni som känner mig, vet att jag älskar att se skräckfilm och trots att jag oftast blir livrädd när jag ser dom så älskar jag det! :) Igår kollade vi jag och Andreas på Grave Encounters och som vanligt när vi väljer en film, speciellt skräck så har vi inte så stora förhoppningar men vi hade läst en del kommentarer om att den skulle vara riktigt bra! Så vi slog på den och ja, jag kan säga att det var länge sen jag blev så rädd när jag såg en skräckfilm.. var livrädd, hade ont i magen och svårt att andas.. då mina vänner vet man att man sett en bra skräckfilm, se den! :)


Har varit en lung helg, utan planeringar och bara massa mys.. precis som jag tycker om det! :) Imorgon är det slut på Andreas ledighet ocha han börjar jobba igen, jag är ledig en vecka till innan praktiken börjar! Praktiken som jag verkligen ser framemot, så hoppas veckan springer iväg! :)

Får se vad denna söndag erbjuder, fick tips om en till skräckfilm så ska försöka leta på den så vi kan se den ikväll.. men nu ska jag ta och försöka få nåt i magen, magen kurrar som aldrig förr! :) Ha en bra söndag! ♥


Pigg och mår kalas! :)

Igår var en lugn hemmakväll med lite käk, film, popcorn & mjukisdress.. fredagsmys med andra ord! :) Det är verkligen hur skönt som helst att vakna upp en lördag, vara pigg och må kalas! :) Det där med party har jag lagt bakom mig på obestämd tid, finns så mycket annat roligt att göra och som sagt man vaknar väl hellre upp pigg än bakfull en lördag/söndag? ;)

Sitter i soffan i mjukisdressen, lyssnar på musik och försöker få rumpan ur soffan och plocka undan lite här hemma.. sen när Andreas kommer hem tänkte vi åka och kolla på skor, behöver ett par nya skor jag kan gå i annars lär promenaderna aldrig bli av, eftersom skorna jag har är hårda och helt värdelösa!

Tänkte kolla med mina små trogna läsare om det är någon som har tips på bra verklighetsbaserade böcker, är på jakt efter något nytt och behöver tips på böcker.. så ja, hit med era tips! :) Andra bra boktips funkar också!

Nej, plocka undan lite här hemma och sen dansa in i duschen! :)
Puss! ♥


Fredag!

Ligger i soffan och kollar på Grey's, inne på åttonde avsnittet på säsong två! :) Väntar på att pappa ska komma förbi en sväng, annars vet jag inte vad den här fredagen erbjuder.. blir nog en lugn kväll i soffan med en film och nåt gott! :)

Sökt lite sommarjobb, lite överallt och hoppas såklart att få napp någonstans.. helst här i Avesta såklart! :) Som jag skrev i ett tidigare inlägg så önskar jag verkligen att jobben växte på träd men nu gör dom ju inte det så man får väl göra det bästa ut av det, söka jobb & utbildningar som en tok! :) Nån gång lär väl allt slit löna sig? :) Eller?

Funderar på att baka något men kan inte komma på vad.. matbröd, kakor, bullar.. ja, finns ju en hel del att baka! :) Får fundera en stund till och se om jag kommer på nåt, annars får det vänta till en annan dag helt enkelt.

Nu kom pappa, lär kila! :) Puss!


Praktikplats!

Äntligen är allt klar med min praktikplats! Har fixat en praktik på ett litet gruppboende här i Avesta, tror att det kan bli väldigt roligt och intressant och jag hoppas på att få lära mig massor! :) Så ja idag har jag bara fixat med papren som Arbetsförmedlingen ska ha, varit på möte och hämtat mitt schema för praktiken.

Efter en sömnlös natt känner jag mig hel död, somnade ordentligt klockan nio imorse och då var det nästa dags att gå upp.. så ikväll får minsann bli en tidigt kväll! Väntar på att världens bästa ska komma hem så vi kan laga mat, magen kurrar så jag hoppas han kommer snart! :)

Imorgon är det fredag och planerarna för helgen är inga alls, så jag tänker bara ta helgen som den kommer och se vad jag hittar på! :) Skönt det! Nej, nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan och kika på det senaste avsnittet av Elsas värld! :) Hoppas ni haft en bra dag!
Puss ♥


Om jobben ändå växte på träd!

Ja, som rubriken lyder så önskar jag verkligen att jobben växte på träd men tyvärr är det ju inte så! Det är så sjukt tröttsamt att bara gå hemma om dagarna, jag vill verkligen inget hellre än att komma ut och jobba och just nu känns det som jag skulle kunnna ta vilket jobb som helst.. ge mig ett bara! Har väl alla fall kanske fixat en praktikplats här i Skogsbo, får se vad det kan tänkas vara men får väl ge det en chans alla fall!

Såg att det var drygt två veckor sen jag knåpade ihop nåt här i bloggen, två veckor som verkligen har varit helt upp och ner kan man säga.. mitt humör har verkligen varit under all kritik och har vänt på två sekunder, ena sekunden har setat i soffan och skratta och andra sekunden har jag legat i sängen och gråtit.. Vet verkligen inte alls varför jag har haft sånt växlade humör, känt mig nere och samtidigt så himla glad och lycklig, konstigt är bara förnamnet! Ett under att jag har en sambo kvar! ;)

Hälsade på pappa och syster i Fagersta i lördags, tråkigt att bussarna går så dåligt på helgerna bara och jag var tvungen att ta bussen hem redan vid sex.. men men, det blir ju fler gånger! :) Har även hunnit med ett besök till Bengtsheden och träffat bror Magnus, trevligt och se hur han och Melinda bodde..

Annars händer det som vanligt inte så mycket i den här Frökens vardag, firade sju månader med världens bästa igår! Han gör mig till världens lyckligaste! :)
Jag älskar dig Andreas! ♥

Nej, nu ska den här Fröken kika på lite tv sen dansa till sängen så klockan springer och världens bästa kommer hem från jobbet nån gång! :)
Sov gott!


Doftar nybakat! :)

Så var denna torsdag kväll slut och snart dags att dansa till sängen för några timmar skönhetssömn! :)

Hela förmiddagen gick åt till att baka bullar och bröd, doftade nybakat i hela lägenheten när jag var färdig! :) När jag var mitt i bullgräddandet kom Storebror på besök och fikade, snacka goja och fick med sig lite bullar hem.. trevligt!

Förövrigt undrar jag vart den där glada positiva Fröken Romppainen tagit vägen, vart har hon gömt sig? Mitt humör är sämst och har varit dom senaste dagarna, ett under att världens bästa står ut mig.. nej, dags för positiva Fröken Romppainen att hitta tillbaka och få upp morrhåren!

Imorgon åker jag till Falun med pappa och hämtar systers saker och hälsar på bror Magnus, en liten dags trip! :) Nej, nu ropar nog sängen på mig.. Natti!


En bild på bullarna innan dom åkte in i ugnen! :)