Crusing, Alkohol & Långpromenad!

Hej på er! Haft en bra helg? :)
Tycker helgerna bara springer iväg.. så vad har jag haft för mig i helgen då?

Fredag: Träffade Sandra & Saga en sväng på eftermiddagen, inte allt för ovanligt! :) Eftersom jag fortfarande käkade pencillin så blev det en lugn fredag hemma, kollade på tv & gick och la mig innan klockan tolv.. inte illa! :) Riktigt välbehövligt!

Lördag: Tog en långpromenad & passade på att stanna till hos faster för en fika på balkongen med massa babbel och en del planering! :) Trevligt värre!
Kvällen hade Jag & Marre bestämt att vi skulle hitta på nåt, ta nån öl och umgås.. men båda var riktigt sugna på att åka till Köping, så vi drog dit istället! :) Kollade på fina bilar & drack nån öl, fint det!
Trevlig kväll, med lite för mycket alkohol kanske! :)

Söndag: Vaknade upp inte allt för pigg på efterfestn, riktigt sliten & trött efter en natt med alldeles för lite sömn.. tog en promenad hemåt men man kan säga att jag verkligen hamnade på villovägar. En liten kort promeand hemåt blev en långpromenad på en mil.. & det var inte min briljanta ide att gå till Abborrtjärn! :) Haha! Men ja, var väl trevligt trots allt men riktigt jobbigt..
Resten av kvällen tillbringades i sängen/soffan och ork till att göra någonting fanns verkligen inte.. sov till och från hela dagen, kikade på Big Brother och sen gick jag och la mig igen! :) Det kostar att ligga på topp!


Efter långpromenaden igår så har jag sån fruktansvärd träningsverk i benen.. tror jag rör så lite som möjligt på mig idag, inte mer än nödvändigt alla fall! :) Nu har ni en liten uppdatering från mig och min helg, ska ta och göra iordning lite lunch nu..

När ska Fröken Romppainen lära sig att använda hjärnan!

Ha en bra dag!
Pöss ♥


Gäääsp! :)

Så var den här onsdagen till ända, eller visst är det onsdag idag? :) Jag är vimsigare än vimsigast för tillfället, inte koll på nånting.. knappt på mig själv, haha! :)

Har tillbringat lite tid på Ringvägen idag, hos dom bästa & sen tagit en promenad med Emelie.. trevligt! :) Kom hem för ett tag sen, kockade iordning lite mat & nu ligger jag i soffan.. matt i kroppen, hoppas för guds skull att det är pollen som gör mig matt & snuvig och inte den där mördarbakterien i halsen som kommit på besök igen.
Ska kurera mig med en kompp te & lite äpple.. mums! :)

Imorgon är det möte på Arbetsförmedlingen och när jag går hem så går jag förbi Ringvägen, så följer Sandra & Saga med hem hit.. ska lunchas lite, bakas lite & babblas en massa som vanligt! :) Tänkte slänga ihop en äppelpaj dagen till ära, låter väl inte så dumt? Nej, så får det bli! :)

Nej, nu ska jag återgå till min vanliga kvällssyssla, lata mig i soffan! :) Vänta på att BB börjar och sen krypa ner i sängen.. Natti!

Ha det bra!
Pöss ♥


Seg dag!

Äntligen är den här dagen snart slut, har nog varit sirap i klockan idag!

Hela dagen har jag slavat i tvättstugan, välbehövligt med tanke på att tvättberget var större än vanligt och jag knappt hade nåt att ta på mig! :) Skönt att det nu är tomt i tvättkorgen för ett tag alla fall!

Ligger i soffan och latar mig som vanligt med sällskap av min håriga kamrat, nyss fått i mig lite käk.. kom på att jag bara hade käkat frukost idag, magen kurrade en aning men nu är den mätt & belåten! :) Fick bli grillade hamburgare med bröd till kvällsmat, riktigt mumsigt och mättande..

Väntar på att BB ska börja, ska kika på den sen krypa ner i sängen.. riktigt trött, inte hunnit powernapa nåt idag. Inte för att det hjälper mot min trötthet nu förtiden men ja de är skönt att sova! :)

Imorgon har jag inget planerat.. Ska försöka hitta orken till att ta mig ut på en powerwalk, all min energi är som bortblåst. Det är väl kanske inte så konstigt heller med mördarbakterien som attackerade mig i halsen och alla pencillintabletter jag trycker i mig men bara några tabletter kvar! :)

Min blogg är riktigt tråkig just nu, jag vet.. ska försöka ta lite mer bilder och uppdatera med, blir lite roligare att läsa då när det inte bara är en massa text! :)
Ha tålamod mina små läsare! 


 Nej, nu ska jag koka mig en kopp te & mysa ner mig i soffan igen..
Ha en bra kväll! :)


Powernap, bus & soffmys!

Hejhej!
Ligger i soffan, kollar på tv & tjockar i mig glass.. jajjemen, jag är en lite tjockis! ;) Haha!

Dagen har varit bra, har tagit igen lite förlorad tid med dom bästa på Ringvägen.. en massa babbel, bus & powernapande! En helt vanlig dag på Ringvägen! :) Nu är dock alla min krafter en riktigt slut, lilla Saga har blivit en riktig vilde och så det gäller att hänga med när hon sätter fart! :)
Tack för idag, hörrni! :)


Ska fortsätta min tvkväll med BB, sen ska jag minsann krypa ner i sängen för trots powernap på eftermiddagen så är jag lika trött som vanligt.. skulle kunna sova dygnet runt, utan problem!
Imorgon är det slaveri i tvättstugan mellan 11-15 som gäller, annars har jag faktiskt ingeting planerat.. så ja, nån som vill hitta på nåt? hojta till! :)


Hoppas ni haft en bra dag!
Sov gott!
Pöss ♥


Mätt, trött & tankspridd..

Godkväll i stugorna!
Halvligger i fotöljen och är tröttare än tröttast, att jag är fruktansvärd efter att ha tryckt i mig pizza gör inte saken bättre.. phu! Väntar på att BB ska börja och sen ska jag nog bädda ner mig och ta en tidigt kväll, riktigt trött trots bra sömna inatt och en powernap på eftermiddage.. alla pencillin tabletter gör mig nog trött eller jag intalar mig det alla fall! :) För så här trött kan man inte vara!

Helgen är slut och ja, den har inte varit så jätte händelserik förutom igår när det var crusing i Sala.. trevlig kväll men frukltansvärt kallt och det är ett under att jag inte ligger nerbäddad med feber & lunginflammation. Imorse när jag vaknade så frös jag fortfarande, sjukt!
Ge mig sommarvärme nu!

Fredag var jag på språng hela dagen, trots att jag hade lite feber och kände mig matt i kroppen.. träffade min bror i Falun, det var trevligt.. vi träffas ju inte allt för ofta, får bli ändring på det! Hann med en sväng ut i skogen och träffa mormor & morfar också.. så mysigt där ute! :) 
Fredagskvällen avslutades i Högbyn, med att titta på stjärnorna & en massa prat! :) Trevlans!

Var en sväng till Norberg på marknaden igår också, åkte mest dit för brända mandlarnas skull men kommer jag hem med några brända mandlar.. icke, haha! :)

Hela helgen har varit lugn & skön, raka motsattsen till vad jag hade tänkt men ja blir man sjuk & äter pencillin så finns det inte så mycket val.. bättre att bli frisk!

För mycket tankar i mitt lilla huvud, det snurrar & snurra.. det blir bättre med tiden!

Ärlighet är en dyr present, förvänta dig inte den av billiga människor..

Ska hoppa i mjukisdressen, krypa ner i soffan & kika på BB nu..
Hoppas ni haft en bra helg!
Pöss♥