Tvättstuga & Ramlösa Mango!

Onsdag idag, veckorna springer iväg! :)
Sitter här och kikar på Jul med Ernst, dricker Ramlösa Mango och väntar på att tvätten ska torka.. sen blir det en dusch, lite fix och sen åka till Mio med världens bästa och kika på det där köksbordet vi har kikat på två gånger redan men nu har vi bestämt oss alla fall för att det blir det bordet!
Kommer bli perfekt i köket! :)
Är så sjukt trött idag, somnade inte förrän vid fyra i morse och sovit riktigt dåligt inatt.. är ju en lite mörkrädd, lättskrämd liten fegis så när Andreas har nattskift kan jag inte sova och somnar oftast av ren utmattning eller så sitter jag vaken tills han kommer hem! Helt sjukt, förstår inte riktigt hur jag har kunnat bo själv överhuvudtaget! :)
Nej, om man skulle göra sig ordning.. så man är klar att åka när Andreas kommer från skytten!
Ha det bra! ♥

En liten ursäkt!

Förlåt, förlåt & förlåt igen..
Jag vet att jag har skrivit ungefär en, två och både tre gånger att jag ska bättre mig med bloggandet men alltid så blir bloggandet sämre än någonsin.. Skärpning! :) Trots att jag inte bloggat på ett bra tag är det folk som är in här och smygläser märker jag,så jag lär väl skriva något inlägg så och då så ni har något att läsa era stackare! ;)
Så vad har jag haft för mig den senaste tiden då, ja ni.. inte alls mycket faktiskt, mitt liv är inte alls så händelserikt just nu! :) Den senaste tiden har jag mest varit hemma, umgåtts med världens bästa, sett film & ätit en massa gott..  Jag hoppat av den där serviceutbildningen jag började på, anledningen till det är att det kan ha varit det sämsta och oseriösaste utbildningen jag satt min fot på.. rena rama dagiset, nej sånt har jag ingen lust att lägga ner energi på så ska ta tag i pluggandet istället! :) På tiden!
  • Har tagit tag i en hel del jobbiga saker också, som jag skjutit på väldigt länge och mått dåligt över men som sagt nu har jag tagit tag i dom och jag hoppas på att det ska hjälpa mig påväg.
Tur jag har världens bästa vid min sida för vad skulle jag göra utan dig! ♥
Nej, nu får det räcka för den här gången..
Nattinatt! :)