Heeeeelg! :)

Sådär ja, då var den här veckan gjort.. så skönt! :) Ledig imorgon och längtar efter att få sova tills jag vaknar av mig själv! :)

Dagen hann börja, så var den typ slut.. kanske för att jag bestämde mig för att krypa ner i sängen redan halv nio.. är man trött så är man! :) Varit på utbildningen idag precis som dom andra dagarna den här veckan, såg klart dom sista två delar av filmen Jag AB.. intressant film det där och hjärnan har fått arbeta och tankeverksamheten har gått på högvarv.. hör ju inte till vanligheten! ;)

Nu ska jag kramas med världens bästa tills jag somnar, tack & gonatt! :)


Pensionärsvarning!

Hejhej! :)

Några dagar har gått sen jag skrev sist, har hunnit börjat utbildningen och gått i tre dagar redan och jag tror faktiskt det här kan bli riktigt intressant! :) Så håll tummarna!

Idag såg vi en film, en film som verkligen fick igång tankeverksamheten och man började verkligen fundera på vad det är man vill med livet och vad man har för mål! :) Filmen heter Jag AB, någon som sett den?

Annars har det inte hänt då mycket, träffat mamma för en lunch och bara varit hemma.. känner mig inte allt för pigg, så anstränger mig inte i onödan!

Imorgon är sista dagen den här veckan på utbildningen, skönt att vara ledig på fredag.. längtar efter en sovmorgon! :) Ska träffa Sandra & Saga efter utbildningen imorgon, så tar bussen till Fagersta direkt när jag slutar! :)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen med en bok, har legat här ett tag.. blivit riktigt kvällstrött på sistone och dom senaste dagarna har jag legat i sängen redan efter nio.. haha, pensionärsvarning! ;)

Ska läsa en stund till sen slå igen ögonen för idag! :)
Sov gott!


Borta bra men hemma bäst!

Gokväll i stugorna!
Kom hem för ett tag sen, tagit en dusch och hoppat i mjukisdressen.. ligger i soffan med en kopp te, kikar på Pretty little liars & väntar på att världens bästa ska komma hem! :)
Passade på att åka till Fagersta igår för att ta igen lite förlorad tid med familjen, Andreas var ju endå på kryssning och sitta här hemma helt ensam en fredag kväll fanns inte på världskartan.. var en trevlig kväll med nån öl & trevlig sällskap! :)
Imorgon börjar plugget, ska bli kul och riktigt skönt att ha någonting att göra om dagarna och kanske få lite rutiner i vardagen, för det behövs verkligen! ;) Hoppas bara att det är nånting att hänga i julgranen!
Kvällen avslutar jag med massa kramar, pizza & film!
Hoppas eran helg har varit bra och ha en bra kväll! :)
Tack & adjö!

En öl slinker ner så lätt! ;)

 

När man väl planerat en nykter och lugn helg så slinker minsann alltid alltid en öl ner! ;)


Blev en sväng på Swedbar med pappa & syster, inte fyskam det inte! :) Nu väntar en nattmacka och en dans till sängen, Natti! :)

 

 


Nytt & fräsch! :)

Hejsan!
Det var minsann inte igår, väldigt länge sen! Fast vad är det man brukar säga, bättre sent än aldrig? ;)
Tänkte ta och ge den här bloggen ett sista försök att hållas uppdaterad och vid liv, inte gått så jätte bra alla dom andra gångerna men ja, ett sista försök är den värd! :)
Har snyggat till bloggen lite, så den är ljus & fräsch så här i höstmörkret.. känns lite mer jag nu! :) Så får väl se om det hjälper mig att hålla den uppdaterad, det visar sig.
Har suttit och läst massa gamla inlägg, känns som det var evigheter man skrev det där men det är ju drygt fyra månader sen.. haha! :) Mycket har hänt sen dess!
I lite korta drag, när bland dom sista inläggen jag skrev hade jag gett upp allt som hade med kärlek och känslor att göra, men ja det dröjde inte länge förrän jag träffade världens bästa kille och vart så sjukt kär så det bara bubblade inom mig och det gör det fortfarande! :) ♥
Har hunnit flytta, två gånger eller ja egentligen bara en gång om man inte räknar med att jag flyttade mina små kartonger till faster och hade dom där i en två veckor.. så nu bor jag i Avesta tillsammans med världens bästa och är sjukt lycklig och trivs som fisken i vattnet! :) Det svänger snabbt i speedway! ;)

Ja, det var en lite uppdatering vad som hnt i mitt på senaste.. har hänt en del annat också, upp & nergångar som vanligt i livet men dom är inte värda att nämna här! :) Tiden springer iväg och jag har inte tid att sitta här längre, Andreas är på kryssning så jag passar på att ta igen lite förlorad tid med familjen i Fagersta! :) ♥ Blir hämtad om ett tag och lär hinna stila till mig lite innan dess, haha..
Ha en bra kväll hörrni! :)
Puss & Kram