Snurrig.se

Dagvild, ja det är jag det.. trodde det var fredag idag och jag hade bokat tvättstuga, så jag tog väl med mig tvätten och gick ner i tvättstugan och märker att nån annan tvättar. På min tid?! Arg blev jag, tills jag insåg att det bara var torsdag och det var imorgon jag skulle tvätta.. inte lätt att vara snurrig, haha! :)

Så istället för tvättstuga har jag bara latat mig idag, legat på soffan och kollat på tv/film.. välbehövligt för min rygg, den känns trots allt rätt bra nu och det gör bara ont när jag gör vissa rörelser. Skönt!

Tycker klockan kan ta och springa iväg lite så man kan gå och lägga sig snart, lite för tidigt att bädda ner sig nu.. då vaknar man väl vid fyra imorgon bitti och det har jag ingen lust med! :)

Ska ta och fixa lite gurk/morots stavar och mysa ner mig i soffan och hoppas på att det finns nåt att se på den där dumburken.. annars får det bli en film!



Känns som ingen förstår hur jag känner..



Hoppas ni haft en bra dag! ♥


Utvilad & Pigg!

Efter tolv timmar sömn vaknade jag pigg och alert klockan nio, hur underbart är inte det? :) Har nyss slängt i mig lite frukost och väntar på att mobilen ska ladda klart så jag kan ta en promenad i solen med lite musik i hörlurarna, bra start på dagen! :)

Ryggen bråkar med mig fortfarande, jag hade hoppats på att vakna och den var bättre men icke.. om jag endå visste vad jag hade gjort för nåt men jag antar att jag sovit som en kråka eller nåt, haha! :) Känns ju lite bättre idag men det kan ju vara för jag inte har ansträngt mig så mycket..


Nej, nu är mobilen snart full laddad så ut i solen! :)
Ha en bra dag! ♥


Håll tummarna!

Jag har funderat fram och tillbaka på vad jag vill bli när jag blir stor, har hittat en hel del utbildningar och har haft svårt att välja.. men idag tog jag tag i saken och nu har jag minsann sökt, finns ingen återvändo! :)
Så håll tummarna nu!

Dagen har varit riktigt seg och just nu känns det som jag skulle kunna gå och lägga mig för kvällen med risk att vakna mitt inatt, så kämpar med att hålla mig vaken ett tag till! :)

Besökte lekparken med Sandra, Saga & Alice idag, Saga premiär gungade för första gången.. åh, vad hon skrattade och tyckte det var kul! :) Passade såklart på att njuta av det fina vårvädret som varit idag också!

Ryggen har börjat bråka med mig.. har svårt att sitta, ligga & stå, så vet inte riktigt hur jag ska bära mig år.. hänga upp och ner? Får se hur det går att sova inatt och jag hoppas att det är mycket bättre imorgon! :)


Nu ska jag hoppa i mjukisbrallorna, kika lite på tv & snart krypa ner i sängen! :)
Hoppas ni haft en bra dag! :) ♥


Soooool! :)

Solen lyser utanför fönstret och det är nästan helt vindstilla, en perfekt dag för en långpromenad och så fick det bli i morse när jag vaknade. Hoppade i mjukisbrallorna & gympadojjorna och hurtade mig ut på en långpromenad, härlig start på dagen! :)

Onsdag idag, tycker dagarna springer iväg.. man hinner bara vakna, fixa det man ska och så är det kväller och det börjar bli dags att fundera på att krypa ner i sängen! :) Fast ju fortare dagarna går desto snabbare blir det sommar, som vi längtar.. eller hur? :)

Har ägnat förmiddagen åt jobbsök och kolla olika utbildningar, tror jag vet vad jag vill plugga nu. Så nu gäller det bara att söka in, men vågar jag? :) Det skulle innebära att jag behöver flytta, lämna alla mina nära och kära här och börja om på nytt helt själv. Jag funderar så det knakar!

Ska ta och börja fundera på vad jag ska kocka till lunch, sen ska jag sätta mig ute på balkongen och läsa och avnjuta lunchen i solen! :)


Ha en bra dag! :) ♥


If someone..


<3

Kan inte sluta lyssna på den här låten, den vackraste låten jag hört på länge!
Lyssna på texten och var beredd att torka tårarna.

Han friar, hon är med om en olycka & blir hjärnskadad, han sjunger till henne, jag gråter!

Jag bara älskar låten, den är underbar!




Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


Vart har dagen tagit vägen?

Känns ungefär som jag vaknade nyss och nu är det dags att gå och lägga sig och då hör till saken att jag var faktiskt uppe med tuppen i morse, till och med före väckarklockan. Klockan sju imorse slog jag upp ögonen och eftersom jag kände mig pigg såg jag ingen anledning till att somna om! :) Gick upp och gjorde iordning en riktigt god frukost, varm oboy och lingongrova med ost, gurka & örtsalt på.. mumma, inget slår den frukosten! :)

Har tillbringat hela dagen på Ringvägen, hos Sandra & världens sötaste Saga.. en dag full av bus & massa skratt! Alltid lika underhållande & trevligt, tack för idag hörrni! :) Lika mycket bus & skratt imorgon kanske?

Ska snart ta och dansa till sängen, helt slut efter allt bus idag och lite för dålig sömn på sistone men sova får man göra i graven har jag hört! :) Fast ska ta igen lite sömn inatt har jag tänkt, lär nog somna ovaggad alla fall eftersom det känns som jag ska somna sittandes här så, sova blir nog inte alls några problem inatt! :)

Dom senaste dagarna har jag funderat en hel del, en hel del på framtiden.. vad jag har för drömmar & mål i livet, vad vill jag bli när jag blir stor & vill jag bo kvar här? Svaren är många på dom frågorna men nånstans känns det endå som om jag vet vad jag vill men inte vet vart jag ska börja.


Nej, ta en alvedon och dansa till sängen med min håriga kamrat.. Natti! :) ♥






What are words, If you really don’t mean them when you say them..







Smääärta!

Önskar inte ens min värsta fiende den här smärtan, klockan har äntligen slagit kväller och jag tar en alvedon och går och lägger mig!

Gonatt! ♥


What are words If you really don't mean them when you say them..

Jaha ja, så var det måndag igen.. ljuva måndag med underbart vårväder! :) Vaknade för en stund sen, alldeles på tok försent som vanligt fast somnade inte förrän vid fem i morse så ja så många timmar har jag ju inte sovit egentligen och ja det är självförvållat :)

Helgen har varit nykter & städad, skönt som tusan! :) Tror minsann jag fick nog av förra helgens fylla & bakfylla med för den delen, haha! Har sett en hel del film i helgen, besökt krogen nykter och ja bara tagit det lugnt helt enkelt, en sån helg behövs minsann ibland! :)

Som sagt måndag idag, vet inte riktigt vad dagen erbjuder.. fixa en ny playlist i spotify och ta en promenad alla fall, för sitta inne en sån här dag det går inte! :) Nån som har bra powerwalk låtar? Ska ta tag i den där disken innan jag dansar in i duschen och gör mig redo för dagen. Ha en bra dag! :) ♥

  
                                        
För övrigt så älskar jag den här låten! :) ♥

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most




Är våren här på riktigt? :)

Kan man annat än älska vädret, tror inte det va? Vårkänslorna kommer alla fall sakta smygandes, som man har längtat! :) Bara en sån sak att vakna av att solen lyser in genom fönstret från en klarblå himmel får en att vilja hoppa av lycka! :)
Är våren här på riktigt nu? :) ♥

Har nyss kommit in från en långpromenad i solen, underbart att bara gå med musik i öronen och njuta av vädret och samtidigt ha lite tid för sig och passa på och rensa tankarna. För den här fröken är en aning förvirrad för tillfället och då menar jag verkligen mer än vanligt, dagvild & allmänt förvirrad.


Ska sätta mig ute på balkongen i solen en stund, läsa lite och passa på att få lite färg i ansiktet! :)
Ha en bra dag! ♥


Vilse i pannkakan!

Här är det lika tomt som jag sa att det skulle vara, motivationen till att blogga har varit som bortblåst! Börjar nog komma tillbaka men ja, jag kommer skriva när jag typ har nåt att skriva.. tänker inte skriva bara för skrivandet skull!

Jaha, så vad har hänt den senaste tiden i Fröken Romppainens liv då.. Allt har väl den senaste tiden varit lite av en bergochdal bana kan man säga, humöret går upp och ner & lika så alla känslor! Just nu är jag inne i en period där allt är väldigt rörigt och snurrig, eller det blir nog bara snurrig av att jag tänker för mycket..

Annars har det varit en del party på sistone, helgen som var kan har varit en av dom roligaste helgerna på länge trots att söndagen innebar en bakfylla från helvete.. fytusan, men så här i efterhand så var det lätt värt bakfyllan för jag hade så kul! :)


Äsch, tar en bättre uppdatering en annan dag och beger mig ut på en promenad för lite rensning av tankarna!
Hejpa! :) ♥


Tomt..

Här är det lika tomt som vanligt och kommer nog så förbli ett tag!


Puss på er! ♥


Mobilblogg!

Mobilblogg! Ligger här i soffan och kollar på tv, kan inte riktigt sova.. känner mig ledsen inombord, precis som jag skulle behöva gråta. Det konstiga är att jag har inget att vara ledsen över, har väl helt enkelt haft en dålig dag.. hoppas på att morgondagen blir bättre, en promenad & rensa tankarna löser nog det! :) Ska försöka sova nu, skriver mer imorgon.. Natti!


Tredje världskriget!

Hade minsann tänkt knåpa ihop ett riktigt bra inlägg men eftersom det är andra världskriget i mitt huvud så får det vänta till imorgon!

Jag tar en alvedon och går och lägger mig istället! :)

Gonatt! ♥


Det sägs att man ska följa sitt hjärta..

..men hur vet man att det är rätt?
Nog är det allt en bra fråga det där, finns nog inga rätt & fel svar på frågan utan man får helt enkelt göra det som känns bäst just då.. För vågar man inte så vinner man inte!
Äh, vafan det får bära eller brista!

Känns som min värld är lite upp och ner just nu, jag mår bra och är pepp som tusan men en del tankar tynger mig och det gör att jag blir lite virrig & vimsig.. en helt vanlig dag i Fröken Romppainens värld med andra ord! :) Så egentligen är det ju inte värre än vanligt, eller? :)

Dom senaste dagarna har varit riktigt lata, känt mig matt i kroppen och haft huvudvärk så har kurerat mig i förebyggande syfte.. för jag ska minsann inte bli sjuk igen, jag vägrar! Alla verkar dock vara sjuka & krassliga för tillfället men som sagt jag ska hålla mig frisk, om det så innebär att jag ska sitta inspärrad hemma.. haha! :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu? Nej, myser nog ner mig i soffan och kikar på tv.. fast det enda som visas här hemma är ju sport, just ikväll hockey, så inte så lockande.. kanske slår på en film istället! :)

Förövrigt älskar jag Lady Gagas låt, Born this way.. och den här covern är minst lika bra! :) Lyssna!

Hoppas ni haft en bra dag! ♥


Eeeeeko! :)

Ojoj, hör ekar det tomt ser jag.. glömmer helt enkelt bort bloggen på helgerna, för jag har andra saker för mig då! :) Fast den här helgen har varit rätt lugn endå, tiden & orken till att knåpa ihop ett blogginlägg har bara inte funnits. Haha! :) Kan väl berätta lite om helgen..

Fredag:
På dagen åkte jag till Västerås med pappa & syster, kändes ungefär som vi var dit och vände men så är det när man har en pappa som inte riktigt har den där orken till att springa i affärer.. endå var det hans ide! :) Kom hem på eftermiddagen nån gång, hem och vände och begav mig till Ringvägen för att ta igen lite förlorad tid med Familjen Johansson.. och på kvällen förflyttade jag mig med Jenny & Linda till ett annat hus på Ringvägen, till Jimmi för lite party. Fröken Romppainen skulle vara nykter och städad, hur gick det då? Inte alls, jag blev sugen på öl och party som alla andra och så fick det bli.. Kvällen var riktigt kul! Trevligt folk, musik, öl & maaaassa singstar! :)

Lördag:
Vaknade inte allt för pigg, kände mig lite matt i pälsen och det blev inte direkt bättre med tiden.. snarare värre, så hela lördagen gick i bakfyllans tecken. Så planerade ingenting utan tog en hemmakväll med min håriga kamrat.. såg film, spelnördade & låg i soffan typ.. härligt det också ibland! :) Man behöver faktiskt inte alltid vara på språng, nog för att jag oftast är det men jaja.. Haha! :)

Idag då.. vaknade allt för tidigt i morse, eller så somnade jag för sent.. vilket som! :) Tog en promenad i solen på förmiddagen, underbart väder ute och underbart med frisktluft så man fick rensa tankarna lite.. eftermiddagen bestod av matlagning & tvättsuga, tråkiga sysslor men sånt som måste göras om man inte vill gå hungrig och med rumpan bar! ;)

Ska snart ta och krypa ner i sängen, upp i tid imorgon och promenera! :) Hoppas eran helg har varit bra.. Pöss! ♥


Härliga Torsdag!

Så var den här dagen slut också, dags för Fröken Romppainen att krypa ner i sängen snart.. eller ja inatt får jag sova på soffa, är så när man är snäll! :) Syster har en kompis här, så dom får sova i rummet så offrar jag mig och tar soffan inatt.. ojoj, vad jag saknar min lägenhet just nu! :) Ge mig den tillbaka!

Dagen har bra, en promenad i solen på förmiddagen piggade upp mitt humör ganska rejält efter att jag kände att jag hade vaknat helt på fel sida i morse.. dåligt sömn innebär dåligt humör men som sagt det blev mycket bättre med en promenad & solljus! :) Annars har jag bara grejat lite hemma, rensat lite bland alla miljarder kläder man samlat på sig och inte längre kan ha som bara ligger i garderoben och tar plats! Så nu har jag rensat ut lite och det måste ju innebär att det är tillåtet att shoppa lite nytt i rätt storlek, eller? :) Haha! :)

Ska som sagt snart ta och bädda ner mig, ska upp rätt tidigt imorgon och åka till Västerås med pappa & syster! :) Kanske kommer hem med någonting nytt, vem vet! ;) Kommer vi hem i skaplig tid så blir det npogg pulkaåkning med Sandra, Saga & Julius, eftersom det inte blev nåt idag men det visar sig imorgon. Kvällen ska nog tillbringas på Ringvägen med trevligt sällskap, men jag ska allt hålla mig nykter och städa.. är planerna nu alla fall men det hinner ju ändras, så man ska väl aldrig lova nåt! :)


En fråga så enkelt att ställa men ändå får jag inte fram den.. vad är jag rädd för, svaret?



Hoppas ni haft en bra dag! :) ♥






Förövrigt längtar jag till vägen jag brukar går ser ut så här, våren kom nu.. du är mer än välkommen! :)


Solen får en på sånt bra humör!

Kom nyss hem, varit ute på en promenad i solen.. så himla underbart, solen värmen och snön droppar från taken! :) Jag är på strålande humör och vädret gör det bara bättre, fast vem blir inte på bättre humör när det är sånt här väder? :)

Torsdag idag, ska snart ta och göra iordning lite lunch.. fisk, potatis & dillsås! :) Mumma! På eftermiddagen blir det en fika med bästa Jenny, trevligt värre! :) Nej, ska väl ta tag i den där lunchen, så den inte blir så sen somd en brukar..

Måste se till att få nån rätsida på det här, gå och fundera hela tiden gör mig bara mer fundersam!

Ha en bra dag! :) ♥


Underbara vårväder!

Idag har varit en riktigt vårdag ute, så nu håller vi tummarna på att våren är på väg! :) Bara att gå utanför dörren idag fick en på så sjukt mycket bättre humör, höra hur snön smälter och droppar ner från taken & känna hur solen värmer! Jag fick minsann vårkänslor idag, någon mer? :)
Fast man ska väl inte ta ut nåt i förskott, är ju trots allt bara andra mars idag..

Har varit ute i solen en stund idag, fixat lite ärenden på stan och umgåtts med syster! :)
Eller ja, vi har spelnördat en hel del idag.. haha! Vet inte om man kan kalla det och umgås? ;P

Sitter som vanligt och väntar på att Big Brother ska börja, då ska jag krypa ner i soffan med lite gurk/morots stavar och mysa med min håriga kamrat! :) Mitt trogna sällskap! Haha!

Imorgon är det redan torsdag, dagarna springer iväg och jag är helt dagvild.. trodde seriöst att det var lördag idag, min syster påminde mig om att det bara var onsdag! :) Inte lätt att vara vimsig, haha! Ska ta en fika med Jenny imorgon & kanske åka lite pulka med Sandra, Saga & Julius.. beror på vädret & vad dom har för planer! :) Det visar sig imorgon, jag tackar alla fall inte nej till lite pulkaåkning & vara ute i solen! :)


Nej, lite fix innan Big Brother börjar! Hoppas ni haft en bra dag & njutit av solen! :) Pöss ♥


Latmasken..

Tisdag, hela dagen.. så vad har Fröken Romppainen haft för sig idag då tro? :) Jadu, lika lite som igår typ.. haha, jag har blivit en riktigt latmask! :) Nejdå, så illa är det faktiskt inte eller ja lite lat är jag allt men inte värre än vanligt!

Har faktiskt bara haft en hemmadag idag, strosat omkring i mjukisbrallorna och kikat på tv & spelnördat.. oj, var länge sen det jag spelnörda.. har nästan saknat det lite eller är det så att jag bara saknat av att bara vara hemma och inte göra nånting? Ja, vad vet jag! :)

Eftersom jag inte tog mig ur sängen i morse pågrund av magen så blev det såklart ingen promenad men antar att det bara är att ta nya tag imorgon bitti! :) För jag ska minsann komma igång med promenaderna igen, finns inga ursäkter.. punkt slut! :)

Kikade nyss på BB, ska nörda lite här sen ska jag krypa ner i sängen så man inte vänder helt på dygnet igen.. bara onödigt! :) Hoppas ni haft en bra dag! Pöss ♥