Blablabla..

Nyss kikat på BB och myst i soffan med min håriga kamrat fast hade ju gärna myst med någon annan ;) Funderar på att dansa till sängen med mitt dåliga humör och sova bort det och vakna på strålande humör imorgon, förhoppningsvis! :)

Tänker ställa klockan imorgon, försöka komma upp vid åtta och ge mig ut på en morgonpromenad.. det där med att gå upp tidigt är jag inte bäst på men det ska nog gå! :) Så skönt att komma ut på en promenad innan frukost, en kanon bra start på dagen.. kanske ska passa på att fixa min spotifylista så jag har lite ny musik imorgon! :)

Nej, ska nörda lite till här innan jag dansar till sängen! :)
Nattinatt! ♥ 




Världens sötaste ungen, med sin fina Hello Kitty tröja & rosa hårband! :)
Hur söt kan man bli egentligen? :)


Hopplös dag!

Vart är mitt glada humör, min energi & alla positiva tankar? Idag har varit en hopplös dag.. trots en natt men bra sömn, så har jag känt mig matt & trött och inte haft nån energi alls! Tankarna har flugit runt i mitt lilla huvud och ja jag har bara känt mig så otroligt nere, helt utan anledning för allt runt omkring mig är verkligen toppen.. antar att det här har varit en av dom sämre dagarna som dyker upp ibland!

Har tillbringat tid med Sandra & Saga idag.. mötte Sandra, Malin & Saga på stan, tog en fika hemma hos Sandra & ja sen var jag för trött och gick hem! Inte en sån händelserik dag och ja jag vet att man inte alltid behöver har planer för dagen och idag kanske det var ganska bra att jag inte hade så mycket planerat.. hade nog inte orkat så mycket mer idag endå!

Jag måste komma igång med mina promenader igen, det gör mig mycket piggare och gladare och det är en perfekt tid att rensa huvudet på tankar när man går för sig själv med musik i öronen och bara är. Jag skulle kunna gå hur långt som helst! Ska nog ta tag i att börja simma också, det är skönt & rogivande tycker jag.. Så nån som är sugen att haka på, hojta till!


Usch, det här var inte ett sånt muntern inlägg och det är inte alls likt mig att vara så här, så bort med all dålig energi & upp med morrhåren för jag är en glad & positiv människa och när jag är glad & tänker mår jag bäst! Imorgon är en ny dag och imorgon ska jag minsann vakna på rätt sida, med glatt humör! :)


Pöss på er! ♥


Kanon helg, trots blåmärken & nackvärk! :)

Hejhej bloggen!
Vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget, känns som helgen bara sprunigt iväg och det är inte förrän idag man andas ut och återhämtningen kan börja! :) Haha! Helgen har alla fall varit kanon, en riktigt rolig helg.. trots blåmärken, lite drama och nackvärk från helvetet! Kan väl börja med att berätta om fredagen..

Fredag.. Åkte till Avesta en sväng på dan med Pappa, Sandra & Saga! :) Hem och slängde ihop lite käk, fixade mig lite och sprang vidare på förfest! :) För det stog utgång på schemat, utgång på Bruks med underbara människor! :) Kvällen var riktigt rolig, jag hade faktiskt riktigt skoj och det är lätt värt blåmärkena på benen och min nackvärk! :) En liten påminnelse till mig själv bara, sluta headbanga på fyllan..

Lördag..
Vaknade på tok för tidigt, lite matt i pälsen men lite käk & dusch så var jag redo för lördagens äventyr! :) Dildoparty hos Emelie.. en massa skratt, trevliga människor & bärs! Ja, man kan inte klaga med andra ord. Bestämde oss för att gå ut även denna kväll men när vi kom till Bruks så skulle som stänga, så ja vi tog en promenad till GM men kändes onödigt att betala in sig för en timme så vi åkte hem istället.. haha! :)

Tack alla inblandade, helgen har varit kanon! :) ♥


Idag har man inte gjort nåt vettigt alls, varit riktigt trött och matt i pälsen efter helgens alla bravader! :) Så har bara varit hemma och tagit det lugnt, sett film & legat i soffan! En perfekt söndag med andra ord!
Ska snart ta och dansa till sängen, imorgon ska jag ha en heldag med Sandra & Saga! :)

Massa postiva tankar cirkulerar i mitt huvud, jag känner mig riktigt glad och ja det känns som det går framåt! Jag hoppas dock inte för mycket men ja som sagt, det går framåt! :)


Nattinatt på er sötnosar! ;) ♥


Huvudvärk & filmkväll!

Har egentligen inte tid att skriva om dagen just nu, ville bara kasta in ett kort litet inlägg.. så får ni en bättre uppdatering senare eller imorgon! :)

Dagen har sprungit iväg och jag har nästintill inte gjort nåt vettigt på hela dagen, skönt! :) Bara varit hemma och pajsat omkring i bästa mjukisdressen och typ tvättat.

Fick riktigt ont i huvudet efter jag följde med Jenny, Rasmus & Amanda till simhallen, ungarna skulle på simskola.. måste vara allt klor, den torra miljön och sen att det är så varmt därinne. Sitter och väntar på mitt filmsällskap, så blir det film & soffmys! :) Mysigt!


Äsch, ger upp det här och uppdaterar er mer senare eller imorgon som sagt! :) Pöss


Sova länge!

Godmorgon!
Stängde av mobilen igår när jag gick och la mig för att inte störas och för att sova tills jag vaknade av mig själv, sova igen några förlorade timmar. Hur gick det då? Sov som en prinsessa gjorde jag men vaknade redan klockan åtta, pigg & alert.. sovmorgon, icke! :) Försökte tvinga mig själv att sova vidare men det var omöjligt, så var lika bra att pallra sig upp.

Har som sagt inte så mycket planer alls idag, bara kvällen.. så ska nog bara ha en hemmadag för mig själv, pajsa omkring och göra mest ingenting! :) Skönt! Ta tag i tvätten också, men det går undan.. kan ju vara skönt att ha nåt att ta på sig imorgon när det är utgång på schemat, pepp & taggad som tusan! :)

Nej, nu ska jag försöka få i mig lite frukost och slå på en film innan tvätten anfaller! :) Ha en bra dag! Pöss ♥

Fastnar alltid..

..ja, inte i dörren eller nåt för jag är rund om baken, haha! Nej, vid datorn.. jag skulle gå och lägga mig direkt efter Big Brother, hur gick det då? Inte alls, jag fastnade vid datorn som vanligt men ska nu ta min håriga kamrat under armen och dansa till sängen för att sova igen alla förlorade timmars sömn från natten som var och ja alla andra nätter den senaste veckan! :) Jag lär ju inte vakna förrän om några dagar, nejdå! :) Haha! Ska för ovanlighetens skull, stänga av mobilen inatt och sova tills jag själv vaknar och jag hoppas på att inte vakna före klockan tio! :)


Natti! :) ♥


Mina små hemligheter! :)

Skrivit ner lite av mina små hemligheter! :)

Läs här!


Kämpar med att hålla ögonen öppna..

Idag är Fröken Romppainen mer död än levande, efter en natt med alldeles för lite sömn orkar jag knappt hålla ögonen öppna och det är ganska lockande att gå och lägga sig redan men det är på tok för tidigt.

Sov kvar hos Sandra & Saga igår, skulle ändå dit i morse och agera hembiträde så kändes lite onödigt att gå hem för att sova några timmar och sen gå tillbaka. Önskar dock nu att jag hade gått hem, lilla Saga ville minsann inte sova inatt.. har vaknat ungeför två-tre gånger i timmen inatt, sen klockan tolv ich vid halv nio orkade jag inte försöka sova längre. Så ja, en hel del mör i kroppen idag.

Hela dagen har typ bestått av att gäspa, kämpa för att hålla ögonen öppna & äta.. haha! :) Nu är det kväller och det känns som dagen aldrig tar slut, nån timme till sen är det dags för sängen. Som jag har längtat, ni anar inte! ;) Så den här dagen har jag inte gjort nåt vettigt alls..

Imorgon tänker jag sova tills jag vaknar, sovmorgon! :) Behövs verkligen, är helt slut i kroppen och känner mig inte alls på topp just nu.. frisk från förkylningen men riktigt matt i kroppen. Har inget planerat imorgon, eller jo kvällen men ingenting på dagen så ska nog ha en bara vara hemma dag för mig själv.. städa & tvätta lite! :)

Nu ska jag mysa omkring i mjukisdressen, invänta Big Brother och sen dansa till sängen! :)
Om jag nu orkar hålla ögonen öppna så länge! :) Haha!

Hoppas ni haft en bra dag! :)
Pöss ♥


Skärpning!

Ja, jag hörde att det måste bli skärpning.. skärpning med bloggandet, order från Fröken Järvistö! :)

Det ekar minsann lite tomt här i bloggen, inte så konstigt kanske då jag nästan aldrig är hemma längre.
Jag är hem och vänder typ.. äter, duschar & sover några timmar.
Försöker komma ihåg att mobilblogga men det är inte alls lätt att komma ihåg,
trots att mobilen är med mig överallt! :)
Nej, skärpning med bloggandet nu Fröken Romppainen!


Som alla andra dagar var jag vaken med tuppen i morse,
efter en natt men för lite sömn.. drömt mardrömmar och haft en katt som härjat hela natten!
Strypas borde han!
Nejdå, det är inte så illa som det låter.. han får leva men bara han skärper sig! :)

Gick till Ringvägen imorse för att agera hembiträde eller ja mer hundrastare..
Tröttare än tröttast var jag när klockan ringde men upp kom jag och piggnade till rätt fort.

Nu skulle en powernap sitta fint,
men för en gång skull finns det inte tid för det.. när jag verkligen behöver den!
Skulle just nu vilja vara klonad, för jag vill göra och hinna med hundra saker samtidigt..
men det går inte och jag måste inse att jag måste tänka på mig själv också.
Man kanske skulle ta en bara vara hemma dag imorgon? :)
Låter inte alls dumt, så får det nog bli.. eller ja det visar sig imorgon.

Har fixat med en del saker till flytten till Västanfors idag,
en del nödvändiga saker.. skönt att ha det gjort alla fall.
Väntar på att klockan ska bli fem nu, så ska det fixas med lite papper och sen ska jag fika med Fia & Sandra.
Full fart hela dagarna, inte konstigt att jag somnar ovaggad på kvällarna!


Förövrigt känns det som jag har blivit lite feg och låtit en del tankar börja snurra runt i mitt huvud,
tror minsann det är dags att ta tag i saker innan allt rinner ut i sanden..


Nej, jag kanske hinner en liten liten powernap på soffan endå!
Ha en bra kväll! :)
Pöss ♥


Nöjd nu Fröken Järvistö?
En liten uppdate alla fall! :)


Trevlig kväll med trevligt folk!

img_4902 (MMS)

Hemma efter en trevlig kväll med trevligt folk, nykter & städa för min del! :) Lika bra då det är tidig väckning imorgon och dags för nya äventyr..  Dagen har varit helt okej, känd mig dock väldig nere ett tag på eftermiddagen men efter en sväng på Ringvägen hos Sandra & Saga så blev humöret bättre.. dom får mig alltid på bra humör! :)  Nu är det dags att slå igen ögonen för idag, klockan ringer om drygt fem timmar.. Phu! :) Sov gott & natti på er! <3


Godmorgon! :)

Godmorgon vänner! :) För en gång skull kan jag skriva godmorgon när jag börjar mitt inlägg, det hör ju inte till vanligheten då jag den senaste tiden vänt helt på dygnet. Vaknade faktiskt av mig själv redan efter sju, hade ställt klockan på åtta men tyckte att sju var lite tidigt att gå upp så har legat och dragit mig under duntäcket! :) Mys, ännu mysigare om man hade haft nån att krama om! ;)

Nyss käkat lite frukost, finskt grovt bröd med ost & gurka.. mumma! :) Hade varit riktigt gott med ett stort glas oboy till men eftersom jag ska undvika mjölken så fick det bli en kopp värmande te istället. Perfekt med lite värmande te innan jag ger mig ut i snön! :)

Fredag idag, får se vad helgen erbjuder.. skulle ha sett film med J men blir inte så eftersom pappa ändrade sina planer lite grann och inte alls åker bort i helgen, vilket betyder att syster kommer hit idag också och se film med både pappa & syster hemma.. nä, jag tror inte det! :) Så ska ni göra nåt skoj, hojta till!


Ska försöka bli lite bättre på att mobilblogga/blogga med bilder.. inläggen blir ju lite roligare med bilder och så får ni ju se vad för bravader jag håller på med om dagarna! :)

Ibland vill jag så mycket och det känns inte som jag räcker till men jag gör så gott jag kan & önskar ibland att det fanns en till av mig, eller att jag kunde dela på mig själv!

Nej, dags att ta på sig lite varma kläder och ge sig ut i kylan & snön till den här lilla sötungen & hennes mamma! :)



Ha en bra! ♥
Puss & Kram


Hemma bäst!

Är riktigt trött i mössan, sov hos Sandra & Saga inatt.. vi skulle alla fall ut på samma äventyr i morse! :) Det blev en natt med inte allt för mycket sömn, stackars lilla förkyld Saga hostade massor och jag som inte riktigt är van med alla ljuden runt omkring vaknade med jämna mellanrum och det där med att gå upp före klockan sju var det längesen jag gjorde, så är sjukt trött just nu trots powernap. Blir nog en tidig kväll! :)

Känns som det var en evighet sen jag var hemma, har bara varit hem och vänt dom senaste dagarna.. fast jag ska inte klaga egentligen, jag trivs på Ringvägen hos Sandra & Saga men som sagt det är alltid skönt att komma hem.. Hemma bäst! :)

Har hoppat i bästa mjukisdressen, fixat lite te och gäspar ikapp med katten.. funderar på om jag ska ge den där filmen jag försökt se sjutton gånger ett försök till eller om jag ska leta rätt på nån annan! :) Haha! Kanske lika bra att välja nån annan, då jag tydligen inte är intresserad av att se färdigt den.


Händer förövrigt inte så jätte mycket annat i mitt liv just nu, den ena dagen är den andra lik.. vissa dagar förgylls lite extra och får mig lite gladare! :)



Ska ta och leta fram en film, eller offra mig att kolla på hockey med pappa.. får se! :) Hoppas ni haft en bra dag!
Sov gott sen! :) ♥

Pigg, piggare..

...piggast, nej inte direkt men lite piggare än igår är jag alla fall. Har tagit mig utanför dörren idag alla fall, fast det känns i kroppen att man har mindre ork än vanligt. Gå till Ringvägen idag var nästan kämpigt, haha! :) Har umgåtts med Sandra & Saga idag, sjukling är vi alla tre.. powernapat, kollat tv & käkat nudlar! En helt vanlig dag på Ringvägen med andra ord.


Kom hem för en stund sen, riktigt kallt och promenera hem.. men som jag spurtade på så blev jag varm i kläderna! :) Sitter som vanligt och funderar på om jag ska se en film eller om jag ska dansa till sängen, inte jätte trött men klockan ringer rätt tidigt imorgon.. så sova vore nog bäst! :) Får se jag gör..


Förövrigt började jag längta till helgen! ;D


Hoppas ni haft en bra tisdag! :) Sov gott! ♥

Film, film, film.. åh, så lite mer film! :)

Man kan nog aldrig få nog av att kolla på film, har kollat på film hela dagen och kurerat min förkylning. Just nu känner jag mig faktiskt piggare men vet inte om det är för alvedon, hostmedicinen & alla halstabletter jag tryckt i mig.. hoppas alla fall på att vakna pigg imorgon, så man kan ta sig utanför dörren alla fall, efter en heldag inne klättrar jag nästan på väggarna! :)

Två filmer jag ser nu på kvällen är, Life as we know it & It's kind of a funny story..



Holly Berenson är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda ha har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen, måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar, så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.

Se den! :)



Den 16-årige New York-tonåringen Craig känner sig deprimerad och är stressad över all press som han upplever från skolan, sin familj och sina vänner. Han överväger att ta livet av sig men vänder sig istället till akuten och hamnar på en psykiatrisk avdelning för vuxna.

Filmen var rätt seg, men ändå rätt bra men kanske inte en film jag rekomenderar.



Förtsätter min kurering med att dansa till sängen, imorgon ska jag minsann vakna pigg & alert! :)
Hoppas ni har haft en bra dag & sov gott! ♥


Kurering!

Idag tänker jag inte gå utanför dörren, trots den fina vinterdagen som är utanför.. för jag ska bli frisk först! :) Har massa film, frukt och bästa mjukisdressen så här är det kurering på hög nivå. Känner mig piggare efter en dag med vila & massa film men jag tar inte ut segern i förskott heller, men håller tummarna på att den försvinner fortare än kvickt! :)

Har nyss kollar på filmen "Love and other drugs".. Kanon bra filmer, en hel del skratt men också en del tårar! :) En perfekt film för Fröken Romppainen, haha. Ska fortsätta se film men har tagit paus för lite lunch, har inte direkt nån matlust men äta bör man..





Lunchdags.. Hoppas ni njuter av det fina vädret! :) ♥


Varför ska man ha tur för?

Åh, trodde verkligen jag skulle klara mig från den här mördarförkylningen men icke. Varför ska man ha sån tur för? Turen har jag väl aldrig riktigt haft på min sida och inte den här gången heller.. Så för tillfället är min bästa vän nässpray & alvedon, vilket radarpar! :) Kurering på högnivå pågår här på Forsbackavägen, imorgon vaknar jag pigg & alert.. är vi överens? :)

Helgen har varit helt okej, i fredags var det bara en lugn hemmakväll med syster.. Fredagsmys på Forsbackavägen! :) Härligt! Gick och la mig rätt tidigt, ovanligt för Fröken Romppainen en fredag men riktigt välbehövligt.

Lördagen hade jag inga direkta planer men var lite partysugen, så det blev några öl hemma hos storebror med trevligt folk! :) Tack för igår! Vissa saker är bara så onödiga dock, tror vad du vill.. Jag kunde inte bry mig mindre! Skrattretande..

Idag har jag inte gjort allt för mycket, gick hem till storebror en sväng för att hämta min laddare och blev bjuden på mat och trevligt sällskap.. tacktack! :) Träffade Sandra & Saga en stund också.. min dagliga dos av Ringvägen! :) Haha!

Nu sitter jag här i bästa mjukisdressen och funderar på om jag ska krypa ner och sova bort mördarförkylningen eller om jag ska kolla klart på en film jag började titta på för ett tag sen.. Charlie St Cloud, hann se en klvart av filmen sen rann tårarna ner för kinden.. en perfekt film för Sara! :) Haha!


Sov gott! :) ♥

Härliga fredag! :)

img_4852 (MMS)

Härliga fredag! :) Eller inte.. är sjukt uttråkad. Ligger i soffan med katten som sällskap och halvsover, har haft en roligare fredagkväll men kan vara skönt att bara vara hemma. Så halsen blir bättre! :)  Fast hoppas ju på lite party imorgon! :)  Slänger in en bild på världens sötast unge.. Saga! :)


Fredagsmys!

Äntligen klar med dagens sysslor, tvättstuga & städning! Eller ja, städningen slapp jag i och för sig.. haha! :) Sitter och väntar på att syster ska komma hit, som vanligt varje fredag! :) ♥

Vi ska ta oss en promenad & handla nåt gott till kvällen! Fredagsmys på Forsbackavägen i bästa mjukisdressen och duntofflor, häääärligt! :) Ska försöka hitta nån film vi kan se ikväll också för jag antar att inte tvn erbjuder så mycket.. några tips? :)



Nej, nu är syster här vilken sekund som helst! :) Hörs sen! Pöss ♥ 


Leende & halsont!

Har tillbringat lite tid på Ringvägen som vanligt, men gick hem tidigt för jag kände mig lite matt i pälsen. Så ska snart krypa ner i sängen, kika lite film och sova tidigt. Imorgon är det fredag, får se vad fredagen erbjuder..

Jag är tröttare än tröttast och har riktigt ont i halsen, känns som det blivit värre än igår men med te & halstabletter så är det nog snart över! :) Är tydligen nån mer som har ont i halsen, som kanske smittat mig? ;) Haha! Fast kanske är värt det? :) Klart det är! ;)

Är på sjukt bra humör trots att halsen bråkar med mig, känner en sån glädje inom mig om ni bara visste! :)



Dags för sängen & drömma söta drömmar! :)


Sov gott! ♥


Torsdag! :)

Känner mig pigg & utvilad idag, alla fall för tillfället.. på eftermiddagen blir det säkerligen en powernap som vanligt! ;) Tog sovmorgon i morse, efter två nätter med på tok för lite sömn var jag allt värd en sovmorgon! :)

Nyss käkat lunch med pappa, ska ta och hoppa in i duschen.. sen möta flickorna för en sväng på stan! :) Sen blir det en eftermiddag/kväll på Ringvägen, som vanligt.. Jersey Shore står på schemat, två avsnitt att kolla på.. wihoo! :) Kan vara så att det kommit ut ett tredje nytt avsnitt också! :)



Dags att göra lite nytta! :) Pöss ♥

Mina små hemligheter! :)

Skrivit ner några av mina små tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud! :)


Läs här! :)




Har du inte lösenord & användarnamn, tycker du är värd det och står mig nära
och vill läsa om mina små hemligheter..
Hojta till! :)


Hem ljuva hem?

Kom hem för en stund sen och tanken slog mig, jag har nästintill inte varit hemma sen igår morse vid åtta. Om man inte räknar dom fem små ynka timmar jag låg och vred och vände mig i sängen i morse. Kan tala om att det var skönt att komma hem, ta en varm dusch & hoppa i bästa mjukisdressen! :) Underbart! Säger bara en sak, hem ljuva hem! :)

Hade en läkartid igår morse, hade äntligen fått fingrarna ur och bokat en tid på sjukhuset för att kolla upp vad det är för fel på min stackars mage.. men jaaa, då blir läkarn sjuk, kul jul eller inte. Jaja, antar att det bara är att boka en ny tid.

Så gårdagen tillbringade jag istället på Ringvägen, hos Sandra & sötaste Saga, riktigt trevlig dag! :) Tack för igår! På kvällen var det film, soffmys & trevligt sällskap på schemat.. lika mysigt som alltid! ;) Tack J för en trevlig kväll/natt! :) 

Kom hem vid fyra imorse, trött i mössan och somnade som en stock men vaknade på tok för tidigt i morse men styrde upp det med en powernap på Sandras soffa, fast känner mig slut som människa idag.. halsen bråkar och jag känner mig matt, den dåliga sömnen som gör sig påmind tror jag.

Har tillbringat den här dagen också på Ringvägen, hos Sandra & Saga.. en sjuk & liten ynkliga Saga, stackars liten! På eftermiddagen kom Jenny och gjorde oss sällskap, trevligt! :)


Nu ska jag ta ochg se en film, dricka lite te och gå och sova i tid.. för här ska sovas igen några förlorade timmars sömn! :) Natti! ♥

Sova?

Har gäspat sen klockan fyra idag, sov sjukt dåligt inatt.. vaknade ungefär en gång i timmen, blö! Kände mig inte alls på topp när jag vaknade men sova bort hela dagen funkar inte heller. Så gick upp vid tio, käkade frukost & sen begav jag mig till Ringvägen och träffade Sandra & Saga! :) Det är vad jag haft för mig idag..

Kom hem vid sex, har nyss ätit den godaste lasangen någonsin.. självklart när jag har gjort det! :) Haha! Sitter seriöst och funderar på att redan gå och lägga mig, ska ju upp med tuppen imorgon. Har en tid på sjukhuset redan halv nio, äntligen har jag lyckats få en tid och jag hoppas dom kommer fram till nåt vettigt. Sköterskan jag prata med idag trodde att det kunde vara gluten eller laktos jag inte tål.. jag håller tummarna för att det är inte nåt av det, utan bara en enkel magkatarr eller nåt. Håll tummarna!


Ska mysa omkring lite, kolla tv och sen krypa ner i sängen! Hoppas ni haft en bra dag. Pöss ♥

Matt i pälsen..

Varit hemma och myst hela dagen haft huvudvärk och känt mig matt i kroppen så en mysdag hemma fick det bli! :) Nog för att jag råkade sova lite för länge idag, fast det behövdes nog.. sovit riktigt dåligt dom senaste nätterna, mardrömmar så det står härliga till! Så var skönt med lite sovmorgon idag trots allt..

Helgen har varit kanon, party hos Göran i fredags.. kvällen var riktigt seg till en början men sen kom folket igång och jag kom inte i säng förrän vid fem på lördag morgon och ja bakfyllan från helvetet kom på besök igen, blö! Var matt hela dagen igår.
Så igår var det minsann nykter för min del, följde med Jenny en sväng till raggarkluggen och sen åkte vi runt lite innan ögonen blev så tunga och sängen ropade på mig! :)

Nudå, en film eller krypa ner och sova? :) Har massa nya filmer på datorn, så kanske ska försöka hålla mig vaken och se en film innan jag kryper ner i sängen. Jo, så får det nog allt bli! :)


Sov gott sen! Pöss  ♥


Du håller ingens hand, du tror att alla skulle titta då men jag håller din ibland, för det är kallt nu och jag fryser så..

Lördagskväll, här sitter jag i mina mjukisbrallor och försöker bli av med bakfyllan och piggna till lite.. inte det lättaste, är helt slut i kroppen efter gårdagen. Inte ens bakfyllepizza hjälpte, blö!

Igår var en trevlig kväll hemma hos Göran, med trevligt sällskap & alkohol.. + i kanten att bästa bror kikade förbi! :) Riktigt skoj! Hade bestämt mig innan att inte dricka så mycket, men ja som vanligt när man tänker så så dricker man mer än man borde kanske.. Haha! :) Natten slutade med en promenad hem till bror, fyllekäk & sen däcka jag på hans soffa! Tack för igår alla.

Vaknade i morse och mådde som en överkörd bäver, eller nåt i den stilen.. fytusan! Det värsta som finns är att vakna med världens bakfylla och så är man inte hemma i sin egen säng, blö. Försökte väl piggna till, kika lite på tv & snacka skit med bror innan vi åkte och käkade pizza, fint det! :)


Kom hem för ett tag sen, hoppade i mjukisbrallorna och sitter och försöker samla energi för att ta mig in i duschen.. får se vad kvällen erbjuder, nån som ska göra nåt skoj? :) Ha en bra lördag! ♥


Helvetes snö!

Vaknar upp pigg och glad, så tittar man ut genom fönstret och ser att det snöar.. så var den dagen förstörd! Hahaha, nejdå.. så illa är det inte men jag är riktigt trött på snön och våren är mer än välkommen nu :)

Vaknade för en stund sen, hade klockan på åtta men efter en natt med en hel del konstiga drömmar valde jag att vända på mig och sova en stund till.. sköööönt! :) Känner att magen kurrar, så kanske bäst att stoppa nåt i magen och ta tag i dagens sysslor.. städ & tvätt! :) Får se vad kvällen erbjuder, men tyckte att en lite fågel viskade i mitt öra att det blir nog lite party ikväll.. trevligt! :)

En liten uppdatering om gårdagen då kanske, eftersom det inte kom nån igår för Fröken Klantarsel råkade radera hela inlägget innan jag hann publicera det.. haha! :) Jag var alla fall på språng hela dagen igår och hade nog önskat att jag hade varit klonad eller åtminstone hade haft en tvillingsyster..

Dagen innehöll.. promenad med trevlig sällskap. tvåfödelsedagsfiranden, en snabbfika, tvkväll och en sväng på stan. Gick hemifrån på förmiddagen före tolv och var hemma vid tio på kvällen, helt slut och trött.. somnade som en stock när jag la mig! :)



Dags att gör lite nytta! Pöss ♥

Trött i mössan! :)

Trött i mössan, en dag på språng sätter sina spår.. gäspar så fåglarna bygger bo i munnen på mig snart så lika bra att göra natter här! :) Uppdatering om den här intensiva dagen kommer imorgon eftersom jag råkade radera hela mitt långa inlägg.. blö! ;)

Sett att det tillkommit några nya läsare här, vilka är ni då? :)

Dags att ta min håriga kamrat under armen och dansa till sängen, nog för att jag önskade att det var någon annan jag dansade till sängen med! ;) Natti ♥

Mina små hemligheter! :)

Ett lösenordskyddat inlägg där jag skriver alla mina små hemligheter, alla känslor som finns i mitt lilla huvud & hjärta! :) Bara dom som står mig närmast som kommer få lösenordet, kommentera inlägget så får ni användarnamn & lösenord.
Pöss ♥


Läs inlägget här!


Pigg & Pepp..

När klockan ringde i morse kände jag mig pigg & pepp! :) Sovit helt okej inatt trots sms & telefonterror, man kanske borde börja med att stänga av mobilen på nätterna när man sover? Kanske vore nåt, tåls att fundera på alla fall. Var riktigt pepp på att gå en promenad med Sandra & Saga när jag vaknade men insåg att det inte skulle bli nåt, är isgata ute och ge sig ut och promenera med barn & hund i det här vädret kommer nog sluta med ett besök på akuten om man har otur.

Har nyss käkat frukost, för en sång skull var jag riktigt hungrig när jag vaknade.. det hör inte till vanligheten, kanske för att jag åt rätt dålig och typ levde på grönsaker igår. Allt på grund av magen! Så kanske inte så konstigt att jag var hungrig i morse.

Igår hade jag & Sandra en diskussion, en diskussion som fick mig att fundera och inse att jag hon kanske har rätt endå.. och som min andra vapendragare Jenny brukar säga så måste man ju satsa lite här i livet, och det är nog det jag gör just nu trots att jag är lite feg av mig och tar allt i min lilla egna takt. Fast det är nog mest för att jag har känslan av att allt är för bra för att vara sant, en känsla som jag inte vill känna men som endå finns och den måste bort! :)

Skänker en tanke till mormor, du är stark! Tänker på dig! ♥

Ska ta och platta frillan, slänga på mig lite smink och invänta Sandra.. sen blir det en sväng på stan och hoppas att jag håller mig på benen! :) Haha! 


Pöss ♥


:)

Har mycket tankar som flyger runt i mitt huvud för tillfället, bara positiva tankar! :) Efter min och Sandras diskussion idag så flyger tankarna runt lite extra, jag har en varm känsla inom mig och känner mig rätt glad faktiskt. Fast endå finns den där känslan av att allt är för bra för att vara sant, den måste bort..

Dagen har varit kanon, har varit på språng hela dagen.. kom hem för ett tag sen, skönt att komma hem och hoppa i mjukisbrallorna.. Underbart! :) 


Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova igen några timmar. Natti! ♥


Onsdag, eller? :)

Idag fick det bli lite sovmorgon, eller ja egentligen inte med tanke på att jag kom hem vid halv fem i morse och somnade runt sex. Så har bara sovit dom timmar jag behöver! :) Skulle kunna sova ännu mer men vill inte sova bort den här soliga onsdag, för visst är det onsdag idag? :) Jag är dagvild!

Igår var jag mest hemma hela dagen, magen bråkade med mig och humöret var kanske inte det bästa men ju längre dagen/kvällen gick så blev humöret bättre. Gå runt och vara grinig är inte riktigt min grej, jag är en glad & positiv tjej! :)

En filmkväll var planerad, så efter nio blev jag hämtad.. och filmkvällen kunde börja! :) Lika mysigt och trevligt som alltid, sen är det ju alltid någon som slumrar till i soffan runt småtimmarna, och inte är det jag inte ;) Haha! Tack för igår! :)

Får se vad den här dagen erbjuder, en sväng till Ringvägen ikväll är alla fall planerad.. annars är jag öppen för förslag, vill nån hitta på nåt? Hojta till! :) Ska försöka få i mig lite frukost nu..

Tänker på dig, du är stark! ♥ 

Ha en bra dag hörrni, pöss! :) ♥


Bättre humör!

Efter nattens dåliga sömn var jag på riktigt dåligt humör i morse och den där griniga jäveln till sjuksköterska gjorde inte saken bättre direkt.. kände nästan hur det rykte ur öronen på mig! Idioter finns det gott om..

Humöret är lite bättre, fått i mig lite frukost och för tillfället mår nog magen bra men tar inte ut segern i förskott för det har jag gjort allt för många gånger. Men magproblemet ska inte få mig att gå runt och vara arg och grinig, finns så mycket annat runt omkring som kan muntra upp mig och få mig på bra humör! :)

Tröttheten börjar komma, känner mig för tillfället väldigt trött och funderar på om jag ska försöka få i mig lite lunch och sen lägga mig och vila en stund.. försöka ta igen någon timmes sömn alla fall. Annars lär jag ju somna redan klockan sex ikväll, och tror inte det är nån hit.. ;D Haha! :)

Har nyss överlevt en sväng på stan med pappa, lite handling och present fixande.. nu ska jag försöka få i mig lite lunch, håll tummarna! Pöss på er! ♥

Förbannad!

Vilken natt, slut som människa är bara förnamnet!

Seriöst, jag blir galen.. orkar inte med det här bråkande med min mage mer, så nån som har en mage till salu eller vet vart man kan köpa en ny, kommentera snabbare än kvickt!

Natten har varit riktigt jobbig, vaknat ungefär två gånger i timmen och har nästan fått sitta och sova. Vilket resulterar i att jag är mör i hela kroppen och känner mig som en pensionär på 80 bast typ! Helvetes mage! Jag vill kunna äta utan att ligga dubbelvikt i sängen och inte kunna gå ut på en hel dag..

Inte nog med det, när man börjar inse att så här kan man ju inte ha det. Dags att ringa sjukhuset och rådfråga och få en tid för att kolla upp vad som är fel, ja då får man prata med världens grinigaste sjuksköterska! Hon tar mig inte på allvar och tycker jag ska ta en alvedon och äta rätt, ja för det har jag ju inte gjort dom senaste månaderna. Spelar ingen roll vad jag äter nu för tiden, om jag så skulle äta nyttigare än nyttigast eller om jag skulle leva på pizza.. de är samma sak varje dag alla fall. Ska man behöva dra till med att man är dödsjuk för att man ska få en tid? Jag är så förbannad!



Nu ska jag försöka bli på bättre humör och försöka få i mig nåt ätbart, önska mig lycka till! Får se vad dagen erbjuder, kvällens planer vet jag ju redan ;) Om jag nu kan ta mig utanför dörren. Hoppas ni haft en bättre start på dagen, och ha en bra dag! :) ♥