Glad tjej! :)

Ja, men herregud jag så glad jag är! :)
Vaknade i morse av att telefonen ringde, i vanliga fall hatar jag att bli väckt av telefonen men svarade väl alla fall och det visade sig vara det bästa valet hittills idag! Inbokad på jobb både idag & imorgon på en förskola, wiiiihoo! :)

Missar dock praktiken som jag trivs så himla bra på men pengar går före! ;)

Nej, här har jag inte tid att sitta! Lär fixa till mig och gå iväg och skirva lite papper och bege mig vidare till Förskolan Skruvlådan! :) Ha en bra dag vänner! ♥ Puss!

Tvättstuga, matlagning & några kloka ord!

Måndag, vilket innebär en ny vecka med nya måste.. eller, njae.. har faktiskt inte så mycket planerat den här veckan mer än att tre av dagarna ska spenderas på praktiken! :) Har haft tvättsuga hela dagen och nu hänger allt på tork, skönt med rena kläder så man slipper gå med rumpan bar! ;) Ska snart ta och sätta igång med kvällens middag, så det är klart när världens bästa kommer hem från garaget! Har väl annars inte så mycket mer att skriva om, helgen har varit lugnt och mysig med en sväng till Biltema med världens bästa! Så som jag tycker om att helgerna är nu för tiden, lugna och mysiga! :)

Våga vara dig själv!
Många gånger i livet kommer man stöta på olika situationer i livet som man måste välja och ta ett beslut, beslut som kan vara riktigt svåra att ta och svåra att veta om det är rätt men då är det viktigt att veta vad som är bästa för dig och vad kommer du må bäst av.. viktigt är också att veta vem du är? Varför gör du det här? Kom ihåg att aldrig göra något för att andra vill att du ska gör det eller för att dom tycker att det är bäst! För i det stora hela så är det faktiskt du som veta vad du vill och vem du vill vara? För man vill ju inte vara den som rättar sig efter andra och lyssnar på vad alla andra tycker och bli mindre och mindre dig själv, våga säga nej för det kommer du att vinna så mycket på själv! :) Tappa aldrig bort dig själv och sätt alltid dig själv först! ♥

Men dom här orden vill jag bara att ni säga att ni ska vara rädda om er och att se till så att ni alltid mår bäst själva, rättare er aldrig efter någon annan för att passa in för det är inte värt det och i slutändan är det dig dom andra trampar på för att dom vet du är den som alltig ger med sig och gör som alla andra säger, tänk på det!

Hoppas eran helg har varit kanon! :)
Puss på er! ♥


Grillar, Ostbågar & Melodifestivalen!

Det blev ingen promenad tidigare, latmasken slog till så blev endast en sväng till Tempo för att handla..

Har spenderat kvällen i soffan och tittar på Melodifestivalen och tryckt i mig alldeles för mycket ostbågar.. omöjligt att sluta äta när man börjat! ;) Tycker ni det var rätt artister som gick vidare från andra chansen?

Imorgon blir det nog en trip till Borlänge, Andreas måste till Biltema och jag följer väl med som sällskap.. inte den roligaste affären att besöka men vad gör man inte för sin bättre hälft! :) Annars vet jag inte vad söndagen erbjuder, man kanske skulle gå upp och kolla på Vasaloppet? Haha!

Nej, nu ska jag kramas lite med världens bästa innan jag tar en vals till sängen.. sjukt trött efter en natts dålig sömn, har börjat drömma så mycket konstiga drömmar så håller mig vaken!

Gonatt på er vänner och hoppas ni haft en bra lördag! :) <3


Dammat av grillen! :)

Tror bestämt att våren är här för att stanna, underbart! Att vakna till strålande solsken och blå himmel är nåt man saknat och man blir genast mycket piggare och får mer energi! :) Igår passade vi på att damma av grillen och premiärgrilla på balkongen.. kött, hasselbackpotatis & en god sallad satt fint i kistan, doften av grillat fick mig att längta ännu mer till sommaren och vi kör på grillat ikväll igen! :)

Min bättre hälft är som vanligt i garagret och jag är helt solo hemma, lite lätt uttråkad och funderar på om jag ska ta mig ut på en promenad i solen innan den går ner.. en promenad ut till garaget kanske? Fast man sitter ju rätt bekvämt här i soffan också! ;) Får se hur jag gör..

Ska masa min rumpa till Tempo nu alla fall och inhandla lite kött till kvällen..
Ha en bra lördagskväll! ♥


Ett litet tips! :)

Hörrni, mina trogna små bloggläsare! :)

Jag har ett litet tips till er!
Jag är medlem på en sida som heter Buzzador.. En sida där man får anmäla sig till olika kostnadsfria kampanjer och tjänster med nya produkter, jag har hittills varit med i två kampanjer! En av dom var att testa ett nytt balsam från Dove, du får en stor flaska balsam till dig själv och tio små till dina vänner som du delar ut till dom och ser vad dom tycker, en enkel kampanj som du sedan bara behöver berätta vad du och dina vänner tyckte om produkten! Självklart finns det massa olika kampanjer så in och kika! :)

Tycker ni inte att det vore skoj och prova olika nya produkter?
Vill du veta mer och bli medlem, klicka er in här! och skriv gärna in att jag tipsade er.. jag heter SaaaaaraR89! ;)


Precis som alla andra!

Ja, precis som typ resten av Sveriges befolkning så har jag dragit på min någon sorts förkylning.. en förkylning som finns i kroppen som ger mig en sån otrolig huvudvärk, snuva och ont i kroppen men samtidigt vägrar bryta ut ordentligt! Fick gå hem tidigare från praktiken i tisdag eller jag blev rättare sagt hemsickad av min handledare, var blek, matt och rödblommig så hon skickade hem mig och det kändes inte alls kul eftersom jag trivs så bra men hälsan går ju såklart först och jag vill ju inte smitta dom boende.

Imorgon är det fredag och enligt mitt schema så ska jag vara på praktiken hela helgen och hade väl tänkt det också, fast det beror ju på hur jag mår imorgon för jag vill ju inte gå tillbaka till praktiken och bli sjuk igen.. helst av allt skulle jag vilja att den här förkylningen bröt ut ordentligt och sen försvann för det är sjukt jobbigt och vara pigg ena stunden och må som en överkörd grävling i nästa sekund.

Nyss kikat på BIg Brother, rätt underhållande faktiskt och jag har inte missat ett enda avsnitt om jag ska vara ärlig.. helt fast som jag varit dom andra säsongerna också! :) Men måste säga att det här årets deltagare tar nog priset, den ena är värre än den andra kan man ju säga men det är väl det som gör det hela också! :)

Ska strax ta och krypa ner i sängen för lite sömn och hoppas natten springer iväg så världens bästa kommer hem från nattskiftet nångång.. ja, jag hatar att sova ensam och är sjukt mörkrädd så alla nattskift när jag är själv är lite läskiga och jag måste erkänna att jag inte vågar släcka lampan i hallen när jag ska sova.. den lyser hela natten! Jag är en fegis! ;)

Nej, dansar till sängen nu.. natti! :)