Tiden går fort när man har roligt! :)

Denna lediga söndag skulle innehålla städning och bakning men det var bara bakningen som blev av för tiden sprang iväg, det är väl så att tiden går fort när man har roligt! :) Resultatet blev saffransbullar och tekakor, mumsigt!

Nu ska är det bara middagen kvar, alltid lika svårt att komma på vad som ska tillagas! :) Får se vad det blir..


Lediga söndag - städning och bakning!

Gårdagens eftermiddag på jobbet kan varit bland det segaste jag varit med om, dom boende var precis lika trötta som jag och hela dagen satt vi och kollade på tv och gäspade ikapp! :) När jag slutade hämtade Andreas mig och efter att knappt sett varandra på hela helgen så åkte vi hem och hade lördagsmys med ost, kex och film! :)

Idag är det söndag och jag är ledig och har inget plugg att göra så dagen ska gå till att städa och baka faktiskt, födelsedagar närmar sig och julen med så ska ta och baka mina goda saffransbullar med vit choklad i, mums!

Förresten, ni vet väl att det är vintertid nu och klockan ska ställas tillbaka en timme? :) Skönt att få sova en timme längre men fy så tråkigt att det blir mörkare tidigt, det är en av nackdelarna med vinter.. att det blir mörkt så tidigt annars tycker jag att vintern är ganska mysigt med lite snö på backen och några minusgrader ute! :)


Länsdans!

Igår var det jobb som stog på schemat och länsdans med dom boenden och jag måste faktiskt erkänna att det kan varit det roligaste jag varit med om på länge, herregud vilken gemenskap det fanns mellan alla som var där! :) Bandet som spelande respekterade verkligen alla och publiken fick till och med komma upp på scenen och vara med och sjunga och spela.. så himla roligt och se! :) Idag är jag dock lite trött och benen värker efter dansandet men helt klart värt det! ;) Det vankas jobb idag också men antar att det blir en lugn kväll på jobbet efter gårdagen..

Dags att ta sig upp ur sängen snart så man hinner fixa och dona lite innan man ska iväg till jobbet.. Ha det bra! ❤


Äntligen fredag! :)

Ja, äntligen är det fredag.. dagen jag längtat till hela veckan! :) Wiihoo!

Tog en lång sovmorgon i morse, kan behövas för ikväll ska det jobbas på Krylbovägen, äntligen! Ska iväg med dom boende på länsdans, hur kul som helst och något jag verkligen ser framemot! :) Veckan har annars sprungit iväg som den vanligtvis gör och helgen innehåller mestadels jobb men är ledig på söndag så ska försöka hinna baka lite då! :)

Dags att göra lite nytta innan det är dags att bege sig mot jobbet!

Förresten, det här har blivit mitt nya beroende.. punschpraliner! :)


I'm back! :)

Hej på er! :)

Längesen jag var in här och kikade måste jag säga men trots allt är det några få besökare som kikar in! :)

Sommaren har sprungit förbi i ett rasande tempo, det mesta regnade bort tyvärr och nu är den mörka mysiga hösten här.. som sagt, sommaren passerade utan att man hann blinka och ja den största delen av sommaren gick åt till att jobba och plugga. Sjukt stressigt men med lite jäklar anamma så klarade jag det också! ;) Trots både jobb och plugg så har jag hunnit med lite skojigheter.. åkt till Tallinn med ett gäng roliga människor i och tillbringat tre nätter i Göteborg med världens bästa! :) ❤

Läser fortfarande på omvårdnadsutbildningen i Falun och efter ett par kämpigt kurser börjar jag nog äntligen se ljuset, endast lite drygt 18 veckor kvar på utbildningen innan jag är utbildad undersköterska och reda att ge mig ut i jobbvärlden! :) Pepp!

Nej, ska masa mig upp ur sängen och se vad den här dagen har att erbjuda.. att lägga sig ner i soffan och kika några avsnitt av Revenge är väldigt lockande! :) Ha det bra!