Nyvaken & trött!

Nyss vaknat eller ja, blivit väckt kanske det heter.. när hushållet slår upp ögonen ska det skramlas och tv ska vara på högsta volym, så sova får man göra i graven helt enkelt! Riktigt trött men det är väl självförvållat antar jag, när man ska vara en liten nattuggla! :)

 Solen lyser ute, härligt! :) Känner mig riktigt mycket piggare idag än vad jag har gjort dom senaste tre dagarna, skönt att det går åt rätt håll alla fall. Riktigt sugen att ta en promenad i solen men vet inte om krafterna räcker till det, får se efter jag har käkat frukost..

Kanske tar mig det här hushållet en sväng till Norberg och kikar lite på marknaden, inte jätte intresserad av marknaden men sjukt sugen på brända mandlar! :) Haha! Så får det nog bli!



Snart gått en timme sen jag tog pencillinet, så lika bra att passa på att käka lite frukost innan illamåendet kommer!

Ha en bra valborgsmässoafton! :)
Puss & Kram


Stjärnklart!

Varit uppe i Högbyn så här på småtimmarna & kollat på stjärnorna, trevlans! ;)
Nyfikna, då får ni allt vara det! :)

Dagen har sprungit iväg, inte varit hemma på hela dagen.. inte haft tid att tänka en enda sekund, underbart! :) Älskar när man har nånting att göra hela tiden, så man slipper få tiden över till att fundera & tänka så mycket för det kan göra mig galen, mer galen än vanligt då ;)

Kom hem för en stund sen, ligger nerbäddad och ska snart sova.. det dröjer väl inte förrän resten av hushållet vaknar och lär väl försöka sova några timmar innan dess! :) Inatt skippar jag vattenglaset bredvid sängen så jag slipper vakna av en kall dusch.. klantig, jag vet! :)


Dags för sängen, så man är utvilad imorgon.. alla fall någorlunda! :)
Gonatt & Sov gott! ♥
Pöss


Sjukling!

Lika tomt här som vanligt, ni borde inte vara förvånade vid det här laget? :) Har hänt massor runt omkring mig på sistone men har inte haft orken till att blogga eller överhuvudtaget tänka på vissa saker.

Som sagt det har hänt en hel del sen jag bloggade sist, mycket tråkigheter men endå en hel del roliga saker.. men orkar inte berätta om det nu, eller huvudtaget. Vädret har varit underbart, varmt & soligt! :)

Just nu är jag sjuk, eller ja för tillfället har jag alla fall ingen feber men käkar pencillin och ska göra det i tio dagar.. värdelöst, bara för att man har massa saker planerade i helgen men det är väl helt enkelt som det är! Känner mig alla fall piggare än vad jag har gjort dom senaste två dagarna, haft hög feber och taggtråd i halsen.. det går åt rätt håll alla fall, så snart är jag pigg & kry igen! :)

Fredag idag, ska nog åka till Falun ikväll om inte febern kommer tillbaka vill säga.. träffa bror och hämta lite alkohol! :) Fint det! Annasr ska jag bara kurera mig, ligga i soffan & lata mig.. det får man när man är sjuk! :) Vill ju vara pigg imorgon, crusing i Sala ju! :)

Nej, nu har nu får jag äntligen äta frukost.. hungrig som en varg, inte ätit ordentligt på två dagar!
Ha en bra dag, njut av solen! :)


Toooooomt!

Så har det varit ett uppehåll i bloggen igen, inte alls haft nån lust att blogga och ja det har väl inte funnits nåt märkvärdigt att skriva om antar jag.. då känns det inte nödvändigt att knåpa ihop nåt.

Dagarna rullar på, vissa dagar fortare än andra.. ja, som vanligt i Fröken Romppainens liv! :)

Ska hoppa i mjukisdressen och kika film, för nåt annat kul lär inte hända idag!
Hoppas ni får en bra fredag! :) ♥



Vilka är det egentligen som är ens bästa vänner?
är det de som dissar
jämt?
kommer på bortförklaringar till allt?
och glömmer bort dig?

Hur tycker ni en bästa vän ska vara?


Ingen bakfylla här inte!

Nejdå minsann, Fröken Romppainen är pigg och alert eftersom jag valde att ta en lugn hemmakväll med film och godis igår! :) Härligt! Kollade på film med syster & hennes kille igår, Paranormal Activity 2 igen och trots att jag sett den och vet precis vad som händer så blev jag minst lika rädd den här gången! Lättskrämd, jajjemen det är bara förnamnet det men ändå ska jag se skräckfilmer.. haha! :)

Efter att ha sett skräckfilmen igår, räknade jag med att inte kunna sova inatt och mycket riktigt.. mardrömmarna har varit riktigt läskiga inatt och det känns som jag vaknat en gång i kvarten kallsvettig och livrädd! Så ja, pigg och utvilad är jag verkligen inte trots en lugn kväll igår.

Väntar på att Sandra ska höra av sig, ska träffa henne & Saga för hemma här går det ju inte att vara.. den ena är fasen surare än det andra, herregud! Ge mig min lägenhet tillbaka nu! Just nu önskar jag verkligen att jag får svar från utbildningen jag sökt, så jag slipper det här dårhuset.. håll tummarna!

Nej, ska göra mig ordning för dagen.. sitter fortfarande här i pyjamasen, nog för att det är riktigt skönt men ja man kan ju inte springa omkring i den hela dagen! :) Haha!

Ha en bra lördag! :) ♥


Fredag och helg igen!

Så var det fredag och helg igen, vart tar veckorna vägen?  

Känner mig lite matt i pälsen efter en natt men inte allt för mycket sömn och allt är den där jävla kattfans fel! Strypas skulle han, men imorse när jag vaknade var han så kelig så då var nattens bravader glömda.. så han får leva för den här gången! :)

Myser omkring i mjukisdressen, slavar i tvättstugan och packar tills vi ska flytta.. ett evighets jobb när man har en pappa som ska samla på allt och allt kan ju vara bra att ha nån gång, suck! Annars vet jag inte riktigt vad den här fredagen erbjuder, det blir en lugn helg alla fall.. så mycket vet jag! :) Varit på tok för mycket party på sistone!

Förövrigt skulle jag kunna spy på griniga gamla gubbar!


Dags att springa ner i tvättstugan igen, snart är det slavjobbet klart alla fall och det är dags för nästa.. fundera ut nåt att äta idag och kocka ihop det till familjen! 


Ha en bra dag vänner! :) ♥