Omvårdnadsutbildning!

Hej på er!

Tiden går fort när man har roligt och ja, då glöms vissa saker bort.. som den här stackars bloggen som några små tappra läsare är och besöker varje dag! ;)

Sitter just nu på Yrkesakademin i Falun och har lunch, började omvådnadsutbildningen här i onsdags förra veckan och dom här senaste dagarna har varit händelsrika och lärorika och mitt huvud vill bara lära sig mer och mer.. in med massa kunskap! :) Så ja, just nu går mina dagar åt till att plugga och när jag väl kommer hem och slår ner rumpan i soffan så är jag helt slut efter att ha gått upp före tuppfan på morgonen men det är smällar man får ta om man vill bli nåt här i livet! ;)

Annars har det varit lungt på jobbfronten den senaste tiden då jag inte kunnat jobba eftersom jag pluggar och sen har det varit ganska dåligt med jobb innan det.. sen när dom ringde förra veckan så sa jag ju att jag att jag inte kunde jobba för jag pluggar men ja, jobb går tydligen före.. så ja, jag är förvirrad men imorgon ringer jag och säger att jag är tillgänglig för jobb igen för här ska minsann tjänas lite extra! :)

Nej, nu är lunchen snart slut här och det är dags att återgå till att skaffa sig mer kunskaper!
Hoppas ni har en bra dag!

Puss & Kram! ♥


Hattstugan! :)

Hela förra veckan jobbade jag på Förskolan Hattstugan och imorse blev jag utringd för att jobba där både idag och imorgon, så ett åtta timmars pass har jag avklarat idag och har ett inbokat imorgon också! :) Det är så härligt att göra något man tycker är riktigt roligt och samtidigt tjäna pengar, pricken över i:et är ju att man är trött på kvällen för man har jobbat och man somnar gott! :)

Idag när jag kom hem från jobbet stog det en bukett blommor på bordet, det gjorde min dag! :) Andreas, du gör mig till världens lyckligaste! <3

Sen jag kom hem har jag bara latat mig, nattens dåliga sömn gör sig påmind och jag kommer definitivt somna ovaggad ikväll! ;) Härligt! Ska kika lite på tv, vänta på att Andreas kommer hem från jobbet, pussa lite på han och sen dansa till sängen för klockan ringer halv sju imorgon! :)

Hoppas ni haft en bra start på veckan! :)
Puss! <3


Bortglömd!

Bloggen har blivit bortglömd ytterligare en gång och det är nog inte sista gången heller! ;) Nästan en månad sen jag skrev ett inlägg här, dagarna springer iväg och bloggen är kanske inte riktigt det man prioriterar först!

Har hunnit med att jobba en del timmar den här månaden på olika förskolor, det är riktigt roligt och ger lite extra klirr i kassan! :) Underbart!

Lyckades även med att bli sjuk, influensan besökte mig förra veckan.. låg nerbäddad i en hel vecka och hade ingen ork till något, jag är nästan aldrig sjuk så jag hoppas det dröjer länge innan jag blir det igen! :)

Annars har det nog inte hänt så mycket i min vardag, dagarna rullar på och tiden springer iväg..

Återkommer en annan dag.. Ha det bra så länge, puss! :) <3