Tvättstuga, matlagning & några kloka ord!

Måndag, vilket innebär en ny vecka med nya måste.. eller, njae.. har faktiskt inte så mycket planerat den här veckan mer än att tre av dagarna ska spenderas på praktiken! :) Har haft tvättsuga hela dagen och nu hänger allt på tork, skönt med rena kläder så man slipper gå med rumpan bar! ;) Ska snart ta och sätta igång med kvällens middag, så det är klart när världens bästa kommer hem från garaget! Har väl annars inte så mycket mer att skriva om, helgen har varit lugnt och mysig med en sväng till Biltema med världens bästa! Så som jag tycker om att helgerna är nu för tiden, lugna och mysiga! :)

Våga vara dig själv!
Många gånger i livet kommer man stöta på olika situationer i livet som man måste välja och ta ett beslut, beslut som kan vara riktigt svåra att ta och svåra att veta om det är rätt men då är det viktigt att veta vad som är bästa för dig och vad kommer du må bäst av.. viktigt är också att veta vem du är? Varför gör du det här? Kom ihåg att aldrig göra något för att andra vill att du ska gör det eller för att dom tycker att det är bäst! För i det stora hela så är det faktiskt du som veta vad du vill och vem du vill vara? För man vill ju inte vara den som rättar sig efter andra och lyssnar på vad alla andra tycker och bli mindre och mindre dig själv, våga säga nej för det kommer du att vinna så mycket på själv! :) Tappa aldrig bort dig själv och sätt alltid dig själv först! ♥

Men dom här orden vill jag bara att ni säga att ni ska vara rädda om er och att se till så att ni alltid mår bäst själva, rättare er aldrig efter någon annan för att passa in för det är inte värt det och i slutändan är det dig dom andra trampar på för att dom vet du är den som alltig ger med sig och gör som alla andra säger, tänk på det!

Hoppas eran helg har varit kanon! :)
Puss på er! ♥


Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: